GTO siyaset üstüdür!

GTO siyaset üstüdür!

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, ‘’ Her zaman siyaset üstü bir kurum olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Üyelerimizin ve bölgemizin yararına çalışmalarımız bundan sonrada sürecek.’’ dedi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Abdurrahman Aslantaş Çıraklık Okulu Eğitim Merkezi yapacaklarını belirterek oda binasının Üniversiteye yaptırılan deprem testinden sağlam çıktığını söyledi.

GTO Başkanı Aslantaş, ‘’Üye sayımız 24 bin geçti, bunun 6 bini sanayici. Bu odamızın gücünü ve amaçlarına ne kadar doğru şekilde yürüdüğünün göstergesidir.

Oda binamızın depreme hazırlık anlamında test yaptırdık ve iyi çıktı. Bu bizim elimizde çok rahatlattı çünkü bina sağlam çıkmasaydı yeni bir bina yapılması gündeme gelecekti.

Bölgemize bir çıraklık okulu eğitim merkezi yapmak için Milli Eğitim’den arazi talep ettik.

Hasköy Sanayi Sitesi ile Oto Sanayi Sitesinin olduğu yerde imar değişikliği olacak. Orada bir okul yaptıracağız.

GEBKİM, Dilovası OSB'de İMES OSB'de temsilcimiz var. OSB’ler ile yakın bir çalışma ve işbirliği halindeyiz. Hepimizin ortak amacı bölgemiz ve ülkemize hizmet.

DARICA’YA SOSYAL ETKİ MERKEZİ

2019’da Dilovası’nda faaliyete geçen Sosyal Etki Merkezi ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ediyor. İnce eleyip sık dokuyarak ve gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılıyor.

Darıca’da da benzer şekilde kompleksimizde Sosyal Etki Merkezi açarak orada da ihtiyaç sahibi ailelere katkı sağlayacağız. Darıca’da gıdanın dışında giysi yardımı da yapacağız’’ dedi.

GTO SİYASET ÜSTÜDÜR

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, odanın her zaman siyaset üstü bir kurum olduğuna dikkat çekerek, ‘’Siyaset üstü bir kurum olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Üyelerimizin ve bölgemizin yararına çalışmalarımız bundan sonrada sürecek.

GTO’nun ne kadar önemli bir oda olduğunu ise TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu her fırsatta dile getiriyor ve bu bizim çalışma azmimizi yükseltiyor’’ dedi.

Kaynak:Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.