Gölcükspor başladı

Gölcükspor başladı

3.Lig temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Geçen yılki kadrosunu büyük oranda değiştiren Kırmızı-Siyahlı ekip, İhsaniye Stadı’ndaki ilk çalışmada koşu yaptı. Temsilcimiz, 1 Ağustos’a kadar çalışmalarını Gölcük’te yapacak.

Geçen yıl ekonomik olarak küçülen, daha çok genç isimlere şans veren Gölcükspor, bu çizgisini devam ettiriyor. Kırmızı-Siyahlı ekip, yeni sezonda da kadrosunu genç isimlerle takviye yaptı. Geçen yıl devre arasında da Kırmızı-Siyahlı ekibin gündemine gelen Kocaelispor’un eski sağ beki Kadir Gezer ile anlaştı. Kadir Gezer, geçen yıl Orhangazispor’da görev yaptı.

DOĞANTEPE’DEN STOPER VOLKAN

Yeni sezonda kadrosuna takviye yapan Gölcükspor, ilimiz amatör futbolcularını da tercih ediyor. Kırmızı-Siyahlı ekibin geçen yılda kadrosuna dahil etmek istediği Doğantepespor’un stoperi Volkan Kesim ile anlaştı. Volkan Kesim, dün yapılan ilk çalışmada yer aldı. Gölcükspor’un yeni transferleri arasında Körfez Spor Kulübü’nden Batuhan Bayoğlu da bulunuyor. Genç oyuncu orta sahada görev yapıyor.

İLK İKİ GÜN İHSANİYE’DE

Kırmızı-Siyahlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Sorumlu Kayhan Çubuklu’nun nezaretinde gerçekleştiriyor. Temsilcimiz, ilk iki gün sabah akşam İhsaniye Stadı’nda çalışacak. Daha sonraki iki gün ise Yuvacık’a krosa gidecek. Bu arada Kayhan Çubuklu’nun geçen yılda yardımcılığını yapan Mustafa Sert, ameliyat olduğu için bir süre çalışmalara katılamayacak. Altyapıdan Mustafa Çelik, Çubuklu’ya yardımcı oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.