“Gebze’yi Beraber İnşa Edeceğiz”

“Gebze’yi Beraber İnşa Edeceğiz”

  Belediyecilikte kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Beybaba İskender’de...

 

 

Belediyecilikte kaldıkları yerden devam edeceklerinin altını çizen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Beybaba İskender’de Amasyalılar Derneği Başkanı Ali Mertoğlu ve yönetimini ağırladı.

 

“BERABER YÖNETECEĞİZ”

Derneklerimizle kaynaşmayı sağlayıcı yemek programları organize ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, “Amacımız nasıl yaparız da Gebze’ye bir taş daha fazlasını koyabiliriz. Gebze’nin nesi eksik neler yapılmalı bunların istişaresini yapıyoruz. Halkımız nasıl bir Belediye Başkanı istiyor. Nasıl yönetilmek istiyor. Hangi hizmetlerin gelmesini istiyor. Bunları planlıyoruz. Derneklerimizin fikirleri bu anlamda bizler için çok önemli. Farklı mahallelerde oturan dernek üyeleri şehre hâkim olabilmekteler. Bu manada kendilerinin görüş ve önerileri bizler için çok değerlidir” dedi.

 

“KİMSE BİZE BUNU SORMADI”

 

Gebze’ye bir taş daha koyabilmenin düşüncesinde oldukları için Saadet Partisinin gerçekleştirdiği bu çalışmanın çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Mertoğlu, “Aynı kentte beraber yaşıyoruz aynı havayı beraber soluyoruz aynı sorunlarla beraber boğuşuyoruz. Fakat bu güne kadar bize kimse çıkıp ta bunları sormadı. Şimdi Başkanımız kalkıyor bizlerin ne istediğini soruyor. Bizleri yönetecek adayın hangi kriterlere sahip olması gerektiğini bizden öğreniyor. Bu siyaset tarihinde eşine az rastlanır bir olaydır. Kendilerini tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.