Gebze'ye ve Gebze halkına yazık ediliyor

Gebze'ye ve Gebze halkına yazık ediliyor

CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun, “Adnan Köşker/AKP Gebze'de bir elin parmaklarını geçmeyecek şehit gazi ve engelli vatandaşlarımıza annelerinin ak sütü gibi helal olan oturduğu evin arsalarını vermemek suretiyle en azından kime hizmet ettiklerini

CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “04.10.2016 tarihinde Gebze Belediye Meclis toplantısının 1.oturumunda CHP belediye meclis grubu tarafından; ‘..Belediye mülkiyetinde olup Şehit , Gazi ve Engellilerin kullanımında olan parsellerin tapudan bedelsiz devrine ilişkin. .’ önergenin gündeme alınarak oylanması talep edildi. Belediye başKanınca gündeme alınan yazılı önerge maalesef AKP meclis üyelerinin olumsuz oyları ile reddedildi. Şaşalı törenlerle meydanlara ve parklara,15 Temmuz şehitler ve gaziler adını koyanlar! Bu ülkenin bağımsızlığı, birliği ve bütünlüğü için terörle mücadelede ve 15 Temmuz darbe girişimine karşı tankların önüne yatan, kurşunlara göğsünü siper ederek toprağa düşenlerin anne/baba, eş ve çocuklarına ve uzvunu kaybeden gazilere bir avuç toprağı çok gördü.

KAYNAKLAR YANDAŞLARA PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR

Yaşama tutunma mücadelesinde engelli vatandaşlarımız yok sayıldı. Gebze'nin kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çekmekte herhangi bir beis görmeyen, (mesela Marmara uzmanlar, Gök Denizcilik, Marmara kamyon garajı gibi) belediye başkanı, Gebze'de bir elin parmaklarını geçmeyecek şehit gazi ve engelli vatandaşlarımıza annelerinin ak sütü gibi helal olan oturduğu evin arsalarını vermemek suretiyle en azından kime hizmet ettiklerini de göstermiştir. Gebze'ye ve Gebze halkına yazık ediliyor.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.