Gebzespor memleket…

Gebzespor memleket…

Gebzespor – Feriköyspor maçında mor beyaz tribünler, 81 ilden yurttaşın yaşadığı Gebze’de memleket havası estirdi. Siyasi çevrelerden destek; yönetimde hemen her renkten siyasi kimliğiyle bilinenlerin haricinde Memleket Partisi Darıca İlçe ile sınırlı kalırken memlekete evlat bahşeden şehit babaları, baştacıydı

Haber Analiz / Perde Arkası

Bölgesel Amatör Lig 2’nci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gebzespor hafta sonu evinde Gebze’ye lider olarak gelen Feriköyspor’u ağırladı.

tribun-50.jpg

Gebzespor’un kazanması halinde üstelik maç eksiğiyle grup liderliğine puan farkıyla ve tek başına kurulacağı maça ilgi, geçen sezon yaşanan kırılganlığın da olası etkisiyle öngörülenin altında kaldı.

tribun-51.jpg

En zayıf olasılıkla 10 bin bandının aşılması bekleniyordu. Göz kararı, kabataslak 5-6 bin ile sınırlı kaldı.

KASKF BAŞKANI AYDIN DA İZLEDİ

tribun-3.jpg

Müsabakayı Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu – KASKF Başkanı Murat Aydın ile birlikte Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, önceliği güvenliğin temini olmakla birlikte İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili,

tribun-20.jpg

İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu (sağ baştaki)

tribun-21.jpg

-Sağdan sola- Mehmet Başaran, İlhan Kadıoğlu, Dursun Ali Arslan, Resul Tat, Şaban Yılmaz

İlçe Sağlık Müdürü Doktor İlhan Kadıoğlu, Gebzeliler Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Başaran’ın da aralarında bulunduğu protokol üyeleri takip etti.

YÖNETİMDE DÖRT PARTİLİ MOZAİK

tribun-19.jpg

Gebzespor Başkanı Resul Tat (sol baştaki) ve KASKF Başkanı Murat Aydın (sağ baştaki) maç öncesi gözlemci Levent Bedir (soldan üçüncü) ve saha komiseri ile.

Gebzespor’da ikinci Resul Tat döneminde yönetim ağırlıklı iş insanlarından, siyasi kimlikleriyle de bilinenlerden oluşurken mozaiği andırdı. Yönetimde AKP, CHP, MHP, İYİ Parti ile özdeşleşen isimler var. Feriköyspor maçında ise kurumsal destek Memleket Partisi temsili ile sınırlı kaldı.

TRİBÜNDE MEMLEKET PARTİSİ

tribun-4.jpg

Gebzespor eski başkanlarından Yavuz Unsur’un oğulları; Memleket Partisi Darıca İlçe Başkanı Ahmet Yavuzhan Unsur ve Avukat Mehmet Oğuzhan Unsur tribündeydi. Unsur kardeşler ile Gebzespor Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı; Unsurlar Mühendislik’te yönetici olarak Nilgün Erol yakından ilgilendi. Kocaeli Üniversitesi Mimari Tasarım Bölümü (2002) mezunu olan Erol üniversite yıllarında aktif siyaset yapmış, bir dönem MHP İl yönetim kurulunda da yer almıştı.

MURAT ONAR’IN EŞİ TRİBÜNDE

tribun-5.jpg

Gebzespor kaleci antrenörü Murat Onar’ın nazik eşi Ayşe Onar,

tribun-6.jpg

Gebzespor’un her türlü çekimi için anlaşmalı çalıştığı Maya Grup Teknoloji’den yapay zeka uzmanı Merve Akyüz,

tribun-7.jpg

eski yöneticilerinden Mustafa Turhan (fotoğraftaki) ve Sezai İri ile

tribun-8.jpg

Eski yönetici Sezai İri (soldan dördüncü) ve sevilen iş insanı Tamer Coşkun (sağ baştaki) ile Gebzespor yöneticileri devre arasında, 1-0’lık üstünlüğün keyfiyle poz verdi.

tribun-9.jpg

mevcut yönetimden bir süre önce istifasını veren ancak tribünlerden çekilmeyen Hakan Kalıntaş (sağdaki)

tribun-10.jpg

Gebzespor’un eski teknik direktörlerinden Erol Çağlın ve Eyüp Tutcuoğlu, Cammekan Restaurant ve Eskihisar’daki Sahil Sofrası’nın işleticisi Tamer Coşkun,

tribun-11.jpg

Gebze Belediyesi emektarlarından sıkı Gebzespor taraftarı Hacı Key’in de (sol baştaki) aralarında bulunduğu renkli simalar, maçı izledi.

tribun-12.jpg

Tribünlerin baştacı ise Tayfunspor yöneticilerinden, Osman Yılmaz Mahallesi’nin sevilen simalarından Muammer Cankay ile yan yana oturan, şehit babaları ve gaziler oldu. Cankay, şehit Ömür Ergül'ün babası eski taksici Hikmet Ergül ve eski taksici, Kıbrıs Gazisi, Aydın Aras ile.

Karşılaşmayı Gebzespor Başkanı Resul Tat, Genel Sekreter Şaban Yılmaz ve Nilgün Erol’un yanı sıra aralarında

tribun-13.jpg

Vefa Özcan,

tribun-14.jpg

Tuncer Saltaş,

tribun-15.jpg

Sinan Yücel,

tribun-16.jpg

Yönetici Hüseyin Eren (sağ baştaki) GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ve Hacı Key ile

tribun-17.jpg

Oğuzhan Demir

tribun-18.jpg

Ahmet Malkoç (soldaki) ve sportif direktör Abbas Sır ile birlikte Fuad Ayar, Şener Çelikkaleli, Suat Mermer’in de aralarında bulunduğu yönetim kurulu üyeleri maçı takip etti.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Tribünden ve stat çevresinden diğer renkler…

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.