GEBZE MİTİNGİNDE KONUŞTU:  İmamoğlu, Hürriyet’e teşekkür etti

GEBZE MİTİNGİNDE KONUŞTU: İmamoğlu, Hürriyet’e teşekkür etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Gebze Buluşması programında KİPTAŞ Çınar Evler Projesindeki iş birliği için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Gebze Buluşması adlı mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Programı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de yakından takip etti. İmamoğlu konuşmasında İzmit Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde gerçekleştirilen Çınar Evler Projesinden bahsederek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

FATMA BAŞKANA DA AYRIMCILIK YAPILDI

Ekrem İmamoğlu mitingde yaptığı konuşmada, “Bizim belediye başkanlarımız ayrıştırmayla karşı karşıyalar. Burada İzmit Belediye Başkanımız Fatma Hanım aynı şeyi yaşıyor. Bizim işimiz çözüm üretmek. Bizim işimiz icraat yapmak. Bu ülkenin sorunlarını biz çözeriz. Bu sorunları bunlar çözemez, bunların dönemi bitti.

ÇINAR EVLERİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Gebze’yi de Kocaeli’yi de İzmit’i de depreme karşı dayanıklı ve güçlü hale getireceğiz. Kentsel dönüşümün en güzel örneğini biz KİPTAŞ ile İzmit Çınar Evler’de sergiledik. KİPTAŞ’ın şehir dışında yaptığı önemli bir sosyal konut projesi. Uyum içerisinde iş ürettik. Kamu kurumları arasında iş birliği olduğunda her şeyi başaracağımızı gösterdik. Konut sayısını sosyal konutlarla dengeli bir şekilde, kiraları düşürecek şekilde yükseltmemiz lazım. Çınar Evleri 18 ayda bitirip anahtarını teslim ettik. Fatma hanıma iş birliği için teşekkür ediyorum. Kentsel dönüşüm zamana karşı yapılan bir yarıştır. İstanbul’da geliştirdiğimiz modeli Gebze’de de İzmit’te de uygulayacağız” dedi.

4.jpeg6.jpeg7.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.