GEBZE ÇÖZÜM KOLEJİ KARİYER GÜNLERİNDE BÜYÜKGÖZ'Ü AĞIRLADI

GEBZE ÇÖZÜM KOLEJİ KARİYER GÜNLERİNDE BÜYÜKGÖZ'Ü AĞIRLADI

Gebze Çözüm Koleji, Gebze Belediye Başkanı Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı Zinnur Büyükgöz'ü Kariyer Günleri programı kapsamında ağırladı.

Programda açılış konuşmasını Gebze Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı yaparken okulun Gebze Belediyesi işbirliği ile yapmış olduğu etkinliklerin yer aldığı bir video gösterimi yapıldı.

Kariyer Günleri programında söz alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, öğrencilere kariyer planlama, iyi insan olma, şehir bilinci, öz güven ve gayret/çaba konusunda faydalı bilgiler verdi.

Gençlere her zaman okumaları nasihatinde bulunan Büyükgöz, okumanın kendi hayatındaki tezahürlerinden bahsetti.

Gençlere hiçbir sınavın zor olmadığını ifade eden Zinnur Büyükgöz, çalışma ve özveri ile bir çok engelin aşılabileceğini vurguladı. Konuşmasında Gazze'de yaşanan insanlık dramına da dikkat çeken Büyükgöz, ülkemizin her zaman mazlum insanların yanında yer aldığını söyledi.

Programın son kısmında Çözümlü gençler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e kariyeri ve şehir ile ilgili sorularını ilettiler. Hediye takdimini ise Fatih Sultan Mehmet'in portresini dijital olarak çizen Elif Ecevit adlı öğrenci ve Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Taşlı yaptı.

7adac336-034c-4ab8-8897-8a0b1841ba39.jpg

532ae19b-5490-4aba-9609-8e558fbc4cc5.jpg

a58ce89e-192c-4f7d-9f85-99f4fd7d8611.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.