Gebze Belediye Meclisi halka çalıştı

Gebze Belediye Meclisi halka çalıştı

Yılın son işgününde olağanüstü toplanan Gebze Belediye Meclisi, tapu talebinde bulunanların evraklarını, üstelik komisyon sonrası evrakı gelen dört kişiyi de dâhil ederek onadı. İki gün daha sarksaydı, zamlı tarifeye girecekti

202-016.jpg

Gebze Belediye Meclisi yılın son iş gününde, 30 Aralık Cuma günü olağanüstü toplandı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün şehir dışında olmasından ötürü Meclis 1’nci Başkanvekili Hasan Soba’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda tapu talebinde bulunanların evraklarını, üstelik komisyon sonrası evrakı gelen dört kişiyi de dâhil ederek onadı. İki gün daha sarksaydı, zamlı tarifeye girecekti. İlk önce ilgili üç gündem maddesi de komisyona havale edildi. Yaklaşık 5 dakika, zaten kararı verilen taleplere dair meclise formaliteden ara verildi. Bu arayla birlikte yaklaşık 15 dakika süren meclis tüm kararları oy birliğiyle aldı.

2023’ÜN İLK MECLİSİ 03 OCAK’TA

Olağanüstü toplantıda yılın son işgünü olmasına karşın salt çoğunluk gerek AKP gerekse CHP ve İYİ Parti Grupları’ndan fireye karşın sağlandı. Toplantıyı İYİ Parti Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri de takip etti.  Gebze Belediye Meclisi’nde 2023’ün ilki olan ocak ayı olağan toplantısı 03 Ocak 2023 Salı günü saat 15.00’te gerçekleşecek. Her üçü de Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün teklifi olan; olağanüstü mecliste karara bağlanan gündem maddeleri özetle şöyle sıralandı:

Yapı kayıt belgesi alan parsellerin satışı,

Yavuz Selim ve Hürriyet Mahalleleri’nde mülkiyeti Gebze Belediyesi’nde olan taşınmazların hak sahiplerine satışı,

Mustafapaşa Mahallesi’nde belediyeye devri yapılan parselin fiili kullanıcısına kullanım alanları doğrultusunda satışı.

 

208-011.jpg

AKP Grubu

203-021.jpg

CHP Grubu

 

204-013.jpg

İYİ Parti Grubu

206-010.jpg205-012.jpg207-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.