Gamonya hayaller ülkesine hazır mısınız?

Gamonya hayaller ülkesine hazır mısınız?

Çekimleri Ormanya’da yapılan “Gamonya: Hayaller Ülkesi” filmi 13.Kocaeli Kitap Fuarı’nda yerini alacak

Ormanya’daki doğal ortamlarda ve hazırlanan özel setlerde çekilen “Gamonya: Hayaller Ülkesi” filmi 13. Kocaeli Kitap Fuarı’na geliyor. Ormanya’nın birçok noktasında çekilen sahneler ile Kocaeli’nin doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı sunan film, özel gösterimi ile 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nda yerini alacak. Film, özel olarak hazırlanmış dekoru ve kostümlerinin yanı sıra heyecan verici hikâyesi ile hem çocukları hem büyükleri sihirli bir dünyaya götürecek.

FİLMİN OYUNCULARI KOCAELİ’NE GELİYOR

“Şehirlerin ışığı” temalı etkinlikleri kapsamında özel gösterimi yapılacak “Gamonya: Hayaller Ülkesi” filmine Kocaelili çocukların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Fantastik macera türündeki “Gamonya: Hayaller Ülkesi filminde “BKM Güldüy Güldüy Çocuk” ekibinin birbirinden yetenekli oyuncuları rol alıyor. Filmin oyuncu kadrosundan Zeynep Ilgın Çelik, Taha Sönmezışık, Dora Dalgıç, Arda Taşarcan ve Arda Şahin de özel gösterimde konuk olarak yer alacak. Filmin özel gösterimi 12 Ekim Çarşamba günü (bu akşam) saat 20.00’de Kocaeli Kongre Merkezi’nin A ve C holleri arasındaki açık alanda gerçekleşecek.

FİLMİN KONUSU

Gamonya: Hayaller Ülkesi, bilmediği bir dünyada zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikâyesini konu ediyor. Mutsuz bir çocuk olan Umut, dedesi Ahmet ile birlikte yaşamaktadır. Dedesinin yaşadığı bir kaza, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut’un bilmediği bir dünya ile tanışmasına neden olur. Kaza sonucu fantastik bir dünya olan Gamonya’da yaşayan insanlarla tanışan Umut, burasının umutsuz çocuklara hayal ürettiğini öğrenir. Gamonya’da yaşayan insanların kendisinden yardım istemesi üzerine, kendisini sihirli bir maceranın ortasında bulan Umut, bu süreçte yeniden hayal kurmayı öğrenebilecek midir?

İSA TURHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.