“ESKİ KUMAŞTAN YENİ ELBİSE ÇIKMAZ”

“ESKİ KUMAŞTAN YENİ ELBİSE ÇIKMAZ”

   CHP Ardahan Milletvekili ve adı Kocaeli Büyükşehir belediye başkanlığına geçen Gebzeli işadamı Ensar Öğüt, Emekli Sen ve bazı derneklerin...

 

 

 

CHP Ardahan Milletvekili ve adı Kocaeli Büyükşehir belediye başkanlığına geçen Gebzeli işadamı Ensar Öğüt, Emekli Sen ve bazı derneklerin davetlisi olarak gittiği Kartepe’de, hükümete ve Büyükşehir belediyesine mesajlar verip çağrılarda bulundu.

 

 

KOCAELİ GEÇMİŞİ İLE İDARE EDİYOR

 

Büyükşehir Yasası gereği her ilin payının ayrı olduğunu, eskisi gibi hükümet para göndermez kaygısına kapılmadan yerel yönetim seçimlerinde oy vermelerini isteyen Öğüt, “10 yılda yapılanlara bakın. Katrilyonlar girmiş kasalarına ama geçmişte olduğu gibi ne bir baraj, ne bir çöp fabrikası ve de doğalgaz projesi yapılabilmiş. Sadece geçmişte yapılan projelerin ya üstüne oturmuşlar ya da satıp harcamışlar” dedi.

 

İYİ İNSAN OLMAK BAŞKA, İYİ YÖNETMEK BAŞKA

 

Karaosmanoğlu’nun iyi bir insan olduğunu, ancak proje ve ufuk, geleceği planlama kapasitesinin değişik bir şey olduğunu ifade eden Öğüt, “Zaten AKP kadroları yoruldu, tıkandı.  Ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar, bundan daha fazla bir şey çıkmaz. Eski kumaştan yeni elbise dikemezsiniz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.