Dadaşlar görkemli binaya  görkemli açılış yapacak

Dadaşlar görkemli binaya görkemli açılış yapacak

Darıca Erzurumlular Derneği, Erzurum’daki Çifte Minareli Medrese’den esinlenerek inşa edilen, Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan görkemli binasının açılışını görkemli bir törenle yapmaya hazırlanıyor

Yusuf Akpunar başkanlığındaki Darıca Erzurumlular Derneği, dernek üyesi hemşerilerini ve Darıcalılar’ı mimari yapısıyla göz kamaştıran yeni dernek binasında ağırlamak üzere gün sayıyor. Erzurum’daki Çifte Minareli Medrese’den esinlenerek inşa edilen yapı Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyor. Darıca Kazım Karabekir Mahallesi, Şehit Tahsin Sarıtosun Caddesi, Feride Sokak No:15 adresindeki bina Darıca’daki Erzurumlular’ın önemli bir ihtiyacını giderecek.

 

erzurum-1.jpg

 

KAHVALTI KEDFE’DEN

Görkemli bina için görkemli bir açılışa hazırlanan Dernek Başkanı Yusuf Akpunar ilimiz geneli Erzurum yöresi hemşeri derneklerinin başkanlarını Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu – KEDFE tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda KEDFE Başkanı Tekin Dursun ile birlikte ağırladı. Kültür evi projesi kapsamında kısa sürede tamamlanan bina eğitim ve kültür faaliyetleriyle hizmet verecek.

 

erzurum-2-001.jpg

BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Yusuf Akpunar, “Darıca’da yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimizin buluşma noktası olacak derneğimiz, mimari yapısıyla hepimizin gurur kaynağı oldu. Bu ölümsüz eserin bölgemize kazandırılmasında büyük emekleri olan tüm Erzurumlu iş adamlarımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunuyorum. Tüm Dadaşları kültür evimize bekliyoruz” dedi.

DURSUN’DAN AKPUNAR’A ÖVGÜ

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ise yaptığı konuşmada, “Erzurum’da bulunan Çifte Minareli Medrese’den esinlenerek Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan Darıca Erzurumlular Derneği’mizin yeni binasını bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Yusuf Başkanımız ve yönetimini başarılı işlere imza attıkları için tebrik ediyor, her tuğlasında emek ve fedakarlıkta bulunarak destek veren tüm Dadaşlar’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

erzurum-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.