CHP’liler Piri  Reis’e çıkarma yaptı

CHP’liler Piri Reis’e çıkarma yaptı

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Kurmayları, Piri Reis Mahallesi’nde konuşlu Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret ederek destek istedi.Ziyaret programında...


CHP Darıca İlçe Başkanlığı Kurmayları, Piri Reis Mahallesi’nde konuşlu Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret ederek destek istedi.

Ziyaret programında CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Altıparmak, CHP Darıca Mali İşler Birim Başkanı Cengiz Altun ve Yakup Törk yer aldılar. Yoğun bir kalabalıkla CHP’li kurmayları karşılayan Gümüşhaneliler Derneği’nde Gümüşhaneli vatandaşların yanı sıra Siirtli, Giresunlu, Diyarbakırlı, Sinoplu ve Karslı vatandaşlarda yer aldı.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu’nun kendisini tanıtması ile başlayan ziyaret programı sonrası İlçe Başkanı Selman Kösali’de dernek yöneticilerine ve vatandaşlara yönelik önerilerde bulundu. Kösali, şayet buraya Darıca belediye Başkanı Şükrü Karabacak gelirse kendisine sorun. Darıca ulaşım hatları 70 otobüs sayısından oluşuyordu. Bunun 20 adedini kime kaça sattılar? Satın alan kaç paraya başkasına satmış sorun bunları. Bu mahalledeki birçok arsalar tarım arazisi olarak imarda yer alırken kendi partililerine sanayi alanına nasıl dönüştürmüşler? Mahallenin meclis üyesi Halil Akbaşoğlu, bu mahallenin sorunlarımı ile ilgileniyor yoksa bu mahallede para mı kazanmak için varlığını sürdürüyor” dedi.

MAHALLE GENÇLERİ ÇOK DERTLİ

 

Mahallede yaşayan gençler CHP Kurmaylarına yönelik mevcut belediye yönetimini şikâyet ederek, “Mahallemizde ayakları ıslanmadan işe giden ya da işten gelen bir kişi bile yok. Mahallemiz turizm mahallesi ilan edildi. Bu yüzden en yüksek konut vergisini ödüyoruz ama mahallemizde hiçbir şey yok. Gençlerimiz halı sahada futbol oynamak için Nene Hatun’a, kazım Karabekir Mahallesi’ne gidiyorlar. Ceplerinde yol paraları yok. Darıca merkezdeki gençler oradaki belediyenin işlettiği kafelerde pastanelerde buluşup zaman geçiriyor. Mahallemizin gençlerinin  zaman geçireceği tek bir sosyal donatı yok. Gencecik çocuklar kahveler de zaman geçiriyor. Mahallemize giren sokak ve yolların hiçbir aydınlatması yok. Mahallemize doğalgaz ne zaman gelecek diye soruyoruz gidin doğalgaz şirketine sorun diyorlar. Biz belediye başkanını bizim ihtiyaçlarımızı bu şirketlere sorsun diye seçtik. Hepsinin derdi seçilene kadar. Seçildikten sonra bul bulabilirsen” dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.