CHP’de imzalar verildi

CHP’de imzalar verildi

CHP'de olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken Gebze’den 5 kurultay delegesi olağanüstü kurultay için notere giderek imza verdi.

chpliler.jpg

CHP’nin Kocaeli’ndeki 24 kurultay delegesinden 9 isim olağanüstü kurultay için geçtiğimiz gün bir basın açıklamasında bulunmuşlardı. Kurultay delegeleri önceki gün notere giderek imza verdi. Gebze’deki 6’ncı notere giden kurultay delegeleri CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Darıca ilçe başkanı Yakup Törk, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Kocaeli Eski İl Yöneticisi Yılmaz Uçak ve Durmuş Karaboğa olağanüstü kurultay için imza verdi. İmza veren kurultay delegeleri basına bir açıklama yapmadılar.

FOTOĞRAF VERMEK İSTEMEDİLER

Olağanüstü kurultay için notere gidip imza veren CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Darıca ilçe başkanı Yakup Törk, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan basına fotoğraf vermek istemedi. CHP Kocaeli Eski İl Yöneticisi Yılmaz Uçak ve Durmuş Karaboğa ise basına fotoğraf verdi. CHP Kocaeli Eski İl Yöneticisi Yılmaz Uçak vermiş oldukları imzanın sonuna kadar arkasında olduklarını ifade etti. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Darıca ilçe başkanı Yakup Törk ve CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ise imza verdikten sonra uzun süre sohbet ederek durum değerlendirmesi yaptıkları görüldü.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.