CHP tüm gücüyle çalışıyor

CHP tüm gücüyle çalışıyor

Gazetemizi ziyaret eden CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Seçim çalışmaları kapsamında önümüzdeki günlerde mini mitingler yapacağız.” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan dün gazetemizi ziyaret etti. CHP’li Tarhan’a ziyaretinde CHP Kocaeli İl Yöneticisi Şahin Yılmazel, CHP Gebze Esnaf ve Sanatkârlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Özdede, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Yılmaz Bulut eşlik etti. Gazetemiz haber sorumlusu Cengiz Akgün ve gazetemiz idari sorumlusu Ahmet Zeki Ayar ile görüşen CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan 24 Haziran seçimleri ve CHP’nin seçim çalışmaları ile ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

HER İLÇEDE BİR ADAY

CHP’li Tahsin Tarhan yaptığı açıklamada, “Kocaeli’nin bütün bölgelerinden seçim çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Dönüşümlü olarak her gün bir milletvekili adayımız Kocaeli’nin bir ilçesinde bulunuyor. Gebze bölgesi olduğu için daha çok iş çıkışında yöre dernekleri ve STK’ları ziyaret ediyoruz. Ağırlıklı olarak partimizin az oy aldığı yerlere daha çok ağırlık veriyoruz. Genel merkezimizin çalışmalarımızla ilgili araştırması oluyor. Önümüzdeki günlerde az oy aldığımız yerlerde sokak iftarları yapacağız.

MİNİ MİTİNGLER YAPACAĞIZ

Önümüzdeki günlerde bir de mini mitingler yapacağız. Gebze’deki mitinge Özgür Özel, Darıca’ya Aykut Erdoğdu, Çayırova’ya Tuncay Özkan gelecek. Bu mini mitinglerimizin dışında bu Çarşamba günü genel başkanımız Çayırova’da bir iftar yemeğine katılacak. Gerçekleştirilecek olan iftar yemeğinde genel başkanımız sanayicilerle, STK ve muhtarlar bir iftar yemeğinde bir araya gelecek. Genel başkanımız hem bir konuşma yapacak hem de katılımcıların sorularına cevap verecek.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.