CHP Çayırova ve Darıca sandığa koştu

CHP Çayırova ve Darıca sandığa koştu

CHP için önem arz eden 2014 yerel seçimleri belediye başkan adayını belirmek için yapılan önseçim Darica ve Çayırova'da başladı.CHP, 7  ilçede...

CHP için önem arz eden 2014 yerel seçimleri belediye başkan adayını belirmek için yapılan önseçim Darica ve Çayırova'da başladı.CHP, 7  ilçede önseçim heyecanı yaşıyor. Darıca ve Çayırova'da da üyelerin önüne sandık konuldu ve oy verme işlemi sabah saat 10.00'da başladı. Darıca'da önseçim Faik Şahenk Ortaokulu'nda yapılıyor. CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur'un denetmenliğinde ve il yöneticisi Ahmet Özmet ile ilçe yöneticisi Cengiz Altun'n görevli olduğu ön seçim için üyelerin önüne 6 sandık konuldu. 1630 üye, Yakup Törk ve Cengiz Hamşioğlu'ndan birini belediye başkan adayı olarak belirleyecek.


HEYECAN BÜYÜK
CHP Çayırova Teşkilatı temsilcileri ise belediye başkan adayını belirlemek için sandık başına koştu. Bin 406 üyenin oy kullanacağı ön seçim saat 10.00'da başladı. 5 sandığın kurulduğu Çayırova'daki ön seçim Mustafa Necati Ortaokulu'nda gerçekleşiyor. Önseçime üyeler sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun bir ilgi gösterdi.  Çayırova'da ise Timur Koç ile Mustafa Anaç yarışıyor. CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'nün denetmenliğinde, il yöneticisi Nuri Kaymak ve ilçe yöneticisi Murat Baykara'nın görevli olduğu ön seçimde 5 sandıkta toplam 1406 üye oy kullanıyor. Mustafa Necati Ortaokulu'ndaki ön seçimler büyük heyecana sahne oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.