Çayırova meydana çıkıyor!

Çayırova meydana çıkıyor!

Çayırova Belediyesinin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği Çayırova Kent Meydanı’nın temel betonu atıldı.

Çayırova’ya değer katacak ve yeni bir kimlik kazandıracak Kent Meydanı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Çayırova Belediyesi’nin birlikte yaptığı Kent Meydanının temeli atıldı. 25 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje kapsamında üç katlı otopark ve üzerine camii yapılacak alan fore kazıklarla güçlendirildi. Gro betonunun döküldüğü alanda demir imalatı yapıldı. Hafta sonu ise camii ve otoparkın inşa edildiği alanının temel betonu atıldı.

 

“KENT MEYDANIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR”

Tüm hızıyla devam eden ve 2023 yılında tamamlanması planlanan Kent Meydanı Projesi’ni çok yakından takip eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte şehrimize kazandırdığımız Kent Meydanımız hızla devam ediyor. Çayırovamıza değer katacak kent meydanı aynı zamanda kentimize yeni bir kimlik kazandıracak. 25 bin m2 alanda inşa edilen ve an be an takip ettiğimiz kent meydanımızı inşallah 2023 yılında tamamlayacağız. Her zaman yanımızda olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanımıza şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.