Büyükşehir, üniversite öğrencilerini etkinlikte buluşturacak

Büyükşehir, üniversite öğrencilerini etkinlikte buluşturacak

Öğrencilerin hayatını kolaylaştıran uygulamalara devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 03-05 Ekim tarihleri arasında Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim ve öğretime yeni başlayan öğrenciler ve hâlihazırda eğitim gören öğrenciler için akademik yılın ilk haftasında ‘Gelin Tanış Olalım’ tanıtım etkinliği düzenliyor.

Bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi ile iş birliği içerisinde kurulan stantlarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin akademik ve sosyal faaliyetleri hakkında öğrenciler bilgi sahibi olurken üniversitelilere de kılavuz olmak hedefleniyor.

BÜYÜKŞEHİR’İN GENÇLİK ÇALIŞMALARI

Üniversitelerin açılmasıyla birlikte ülkenin dört bir tarafından Kocaeli’ne gelen öğrenciler için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde açtığı stantta üniversite öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Öğrenciler bir taraftan Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik çalışmaları hakkında detaylı bilgi alırken, diğer taraftan da Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu müzik gruplarının şarkılarıyla eğlenecek.

SOSYALLEŞME İMKANI BULACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gelin Tanış Olalım etkinliği Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde 3 gün boyunca 10.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Programda, öğrencilere çekilişle çeşitli hediyeler verilirken eğlenceli oyunlar, ikramlar, açık hava sineması ve konser yer alacak. Sosyal medya tanıtımları, Genç Mekân tanıtımları ve Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgilendirildiği etkinlikte üniversite gençliği üç gün boyunca hem güzel vakit geçirecek hem de sosyalleşme imkanı bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.