“Büyükşehir adayımız 10 gün içinde açıklanır”

“Büyükşehir adayımız 10 gün içinde açıklanır”

AK Parti’nin geçen pazar günü gerçekleşen belediye başkan aday adayları temayül yoklamasının ardından ilçe başkanları, Genel Merkez’e davet edilmiş, toplantıya il başkanı ile Kocaeli Milletvekilleri de katılmıştı.

Ankara’dan dönen İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir adayının 10 gün içinde açıklanacağını söyledi. Eryarsoy, ilçe belediye başkan adaylarının da en geç aralık ayı sonuna kadar açıklanacağını, ilçe belediye başkan adaylarının Büyükşehir Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından ilan edileceğini duyurdu. AK Parti’ye yakın kaynaklar, ilçe belediye başkan adaylarının, Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile aynı anda açıklanabileceği tahmininde de bulunuyor.

SON TARİH  3 ARALIK

Belediye Meclis Üyesi aday adayı başvuru süresinin 3 Aralık’a kadar devam edeceğini hatırlatan Abdullah Eryarsoy, meclis üyesi adaylarının da ilçe belediye başkan adayının belirlenmesinin ardından yapılacak değerlendirmeler sonucu şekilleneceğini ifade etti. Eryarsoy, aday adayı olmak için istifa eden il yönetim kurulu üyelerinin yerine yedekten gelecek üyeleri pazartesi günü il yönetim kurulu toplantısına davet edeceklerini de söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.