Büyükakın: Hakem faciası yaşandı

Büyükakın: Hakem faciası yaşandı

Kocaelispor'lu futbolcuların antrenmanını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada hakem faciası yaşandığını belirterek, “Bir haksızlığa uğradı camiamız. O konuda da biz üzerimize düşenleri, gerekli girişimleri yaparız” dedi. Ayrıca “ Sizlere inanıyoruz ve güveniyoruz.Bu takım Süper Lige çıkacak” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumartesi günü oynanacak olan Eyüpspor maçı öncesinde Kocaelisporlu futbolcuları ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu. Büyükakın, Kocaelispor'u eski günlerine döndürmek için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını belirterek, “Büyük bir fedakarlık içinde kulübümüze sahip çıkıyoruz. Hem başkanımızla hem de hocamızla yaptığımız görüşmelerde bunları dile getiriyorum. Kulübün uzun vadede ayakta kalması ve güçlü bir şekilde devam etmesi için gerekli olan ne varsa, biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Şimdiye kadar yaptık, bundan sonra da yapacağımıza emin olun Tabii sizler profesyonel sporcular olarak zaman zaman alacaklarınız konusunda endişeye kapılıyor olabilirsiniz. Şüpheniz olmasın. Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği vereceğimize emin olun “ dedi.

TÜM TÜRKİYE'YE GÖSTERECEĞİZ

Büyükakın, geçtiğimiz hafta oynanan Manisa FK maci ile ilgilide önemli açıklamalarda bulundu. Büyükakon, “Geçtiğimiz hafta bir hakem faciası yaşandı. Bir haksızlığa uğradı camiamız. O konuda da biz üzerimize düşenleri, gerekli girişimleri yaparız. Ama, önümüzdeki maçlara bakacağız. Ben inanıyorum bu sene bu takım Süper Lig’e çıkacak. Sezon başında, acaba 1.lig’de tutunacak bir takım mı kursak diye konuşurken, ben hocamıza ve başkanımıza öyle bir takım kuralım ki bu sene Süper Lig’e çıkalım diye onlardan talepte bulundum. Sistemimizi ona göre inşa etmeye çalıştık. Bu süreçte de Allah’ın izniyle ilk 2’de olarak Süper Lig’e çıkacaktır takımımız.Sizin kabiliyetleriniz bunlar için yeterli. Zaman zaman talihsiz şeyler olabiliyor. Bunlarla morali bozmayacağız. Taraftarımızla birlikte sapasağlam ayakta duracağız. Kocaelispor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu Tüm Türkiye’ye göstereceğiz”

GALİBİYET SERİSİ BEKLİYORUZ

Sonuna kadar takımın arkasında olduklarını vurgulayan Büyükakın, “ Bizler takımın arkasındayız. Bundan zerre kadar şüpheniz olmasın. Siz kazanmaya konsantre olun. Biz de üzerimize düşeni yapmaya konsantre oluyoruz. Önümüzdeki Eyüpspor maçında sizlerden büyük bir galibiyet ve akabinde galibiyet serisi bekliyoruz. Sizlere inanıyoruz, güveniyoruz. Aİnşallah bu takım şampiyonluk kupasını kaldırıp, önümüzdeki sene şehrimizi Süper Lig’de temsil edecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.