Bıyık: Heybemiz dolu!

Bıyık: Heybemiz dolu!

Türkiye yüzyılı için 14 Mayıs’ın kilit tarih olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, ‘’Çok şükür ki her zaman milletimizin karşısına gönül rahatlığıyla çıkıyoruz. Çünkü heybemiz dolu. Canla başla çalışarak milletimizin sorunlarını çözüyoruz.’’ dedi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatıyor. 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin Türkiye için kilit bir tarih olduğu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Türkiye yüzyılının başlayacağı bir seçim yaşayacağız. İnanıyorum ki aziz milletimiz her zaman olduğu gibi yine güven ve istikrardan yana tavrını ortaya koyacaktır” dedi.

Darıcalılarla gönül bağını hiç koparmadan sokak sokak gezmeye devam eden Başkan Muzaffer Bıyık, 7’den 70’e herkesle buluşuyor. AK kadroların 21 yıldır eser siyaseti yaptığını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Çok şükür ki her zaman milletimizin karşısına gönül rahatlığıyla çıkıyoruz. Çünkü heybemiz dolu. Canla başla çalışarak milletimizin sorunlarını çözüyoruz. Dedikodu siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz. İnanıyorum ki Darıca olarak 14 Mayıs’ta da Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz ve kazanan yine eser siyaseti olacak” diye konuştu.

7-001.jpg8-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.