Beyhan Budak Aile Mektebi’nin konuğu oldu

Beyhan Budak Aile Mektebi’nin konuğu oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kılavuz Gençlik bünyesinde birçok farklı konuda alanında uzman kişilerin konuk edildiği “Aile Mektebi Sohbetleri” etkinliğinde birbirinden önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kılavuz Gençlik bünyesinde birçok farklı konuda alanında uzman kişilerin konuk edildiği “Aile Mektebi Sohbetleri” etkinliğinde birbirinden önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. O isimlerden biri olan ünlü klinik psikolog ve yazar Beyhan Budak, SDKM’de gerçekleşen programa katıldı. Budak, “Mucizenin Adı: Çocuk” konusu üzerine Bilgievleri ebeveynlerine yönelik çocuk gelişimi alanında doğru ve etkili bilgiler ile bazı tavsiyeler verdi. Kendi hayatından, danışanlarından sunduğu kesitlerle herkesin hayatına ışık tutan Budak, akıcı konuşması, alan hakimiyeti, esprili anlatımı ile öğrencileri ve velileri etkiledi.

 

“İNSAN KENDİSİ OLMALIDIR”

Kılavuz Gençlik projesi Bilgievleri üyesi öğrenci ve ebeveynlerin katıldığı “Aile Mektebi Sohbetleri’’ etkinliğinde konuşan ünlü klinik psikolog Beyhan Budak, “Çocuklarımızın kendi kişiliklerini oluşturmaları için anne ve babaların buna izin vermeleri gerekiyor. Bir anda insanların hayatı değişmez. İnsan hayatını adım adım değiştirir. Her şeyi bildiğimizi düşünerek hareket ediyoruz. Her insanın zayıf noktaları vardır. Kendimize acımasız davranıyoruz. İnsan kendine yönelik körlük yaşamaktadır. İnsan kendisi olmalıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.