Bayan Yavuz öğrencileri ziyaret etti

Bayan Yavuz öğrencileri ziyaret etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ‘un eşi Selda Yavuz, Kocaeli’deki gönül dostları, iş kadınlarıyla birlikte İzmit’teki Sevgi Evlerini ziyaret ettiler.

İlk ziyaretleri 13-14 yaş grubundaki kız öğrencilerine oldu. Burada öğrencilerle tarafından karşılanan Bayan Yavuz ve gönül dostları, onlarla bir süre sohbet ederek hâl hatırlarını sordular.  Bir sonraki ziyaretlerini ise yaşları 12 ila 15 arasında değişen kız öğrencilerimizden oluşan Sevgi Evine oldu. Her iki ziyaretlerinde kız öğrencilerin heyecanlı ve mutlu gözleriyle karşılaşan Bayan Yavuz ve gönül dostları, her biriyle yakından ilgilenerek, sorunlarını, sıkıntılarını dinlediler.

 

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTILAR

Deneyimlerini paylaşarak akademik alandaki desteklerini öğrencilerimize sunacaklarını belirten gönül dostları, gençlerimizi kendileriyle buruşturup, tecrübe ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşmalarına vesile olan Bayan Yavuz’a teşekkürlerini ileterek böylesine güzel bir buluşma için mutlu olduklarını belirttiler. Öğrencilerin ikramları eşliğinde sohbetlerini sürdüren Bayan Yavuz ve gönül dostları öğrencilerimizin kaldıkları odaları gezerek, yapılan faaliyetler ve kızlarımızın durumları hakkında yetkililerden bilgi aldılar.  Tekrar görüşmek ümidiyle ziyaretlerini sonlandıran Bayan Yavuz ve konukları çocuklarımız tarafından uğurlandılar.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.