Başkan Yaman hizmetleri anlattı

Başkan Yaman hizmetleri anlattı

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Kocaeli TV'de canlı olarak yayınlanan Günün Manşeti ve Gündem programına konuk oldu. Dilovası Belediye Başkanı...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Kocaeli TV'de canlı olarak yayınlanan Günün Manşeti ve Gündem programına konuk oldu. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman son 4,5 yılda ilçede yaşanan değişim ve gelişmeleri hakkında bilgiler vererek, "Yapılan gayretli hizmetlerle Dilovası artık, hızla değişen ve marka bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir şehirdir" dedi. Belediye Başkanı Yaman, "Göreve geldiğimizde gelecekle ilgili bir tek bile projesi olmayan bir kurum iken bu gün alt yapısını ve üst yapısı büyük yatırımlar yapılarak modern hale gelmiş bir ilçe ve borçlarından hızla arındırdığımız bir belediye olduk. Ne mutlu bize ki; personeline tek kuruş borcu olmayan, hizmet ve projelerler üreten ve projeleri neticelendiren bir belediye haline geldik" şeklinde konuştu.

BİR ŞEHRİ OLMAZSA OLMASI ALT YAPIDIR

 

Bir şehrin olmazsa olması altyapısıdır diyen Başkan Yaman, “Alt yapı adeta bir inşaatın temeli gibidir. Bir yerleşim bölgesinin alt yapısı yoksa üst yapısının çok büyük bir önemi yoktur. Biz bu bilinçle hizmete başladık. Göreve geldiğimizde alt yapıda çok büyük eksiklik ve noksanlıklar vardı. Biz bunların yapımı için kolları sıvadık. Mahallerin hizmet almada geri kalmışlığının tespitiyle her mahalleye eşit hizmetleri götürdük. Mahallelerimizin tamamının alt yapısını yeniledik ve su da kayıp kaçağı yüzde 75‘lerden yüzde 14’lere düşürdük” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.