Başarımız emeğin zaferi olacaktır

Başarımız emeğin zaferi olacaktır

Lastik-İş’e üye Corning’in grevdeki işçileri 84’ncü güne fabrika önünde başladı, grev mesaisini GSB’nin mitinginde tamamladı: Corning işçilerinin başarısı tüm emekçilerin zaferi olacaktır

Ülkemizin dört bir yanındaki grev ve direnişlerde, grev ve direnişteki emekçilerin mücadele ve olası zaferlerini tüm emek hareketine atfetmeleri geleneğine, Lastik-İş Gebze Şubesi’nin örgütlü olduğu Corning’in grevdeki işçileri de eklendi. Gebze Sendikalar Birliği’nin 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki mitinginde de boy gösteren grevci işçiler, 84’ncü güne fabrika önünde başladı, grev mesaisini meydanda tamamladı.

EMEKÇİYİZ. HALKIZ

405.jpg

GSB dönem sözcüsü ve Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Eyüp Akdemir’den önce söz verilen Corning işyeri baştemsilcisi Mürsel Aydemir, “Biz emekçileriz, biz halkız. Bu nedenle Corning işçilerinin başarısı tüm emekçinin zaferi olacaktır” dedi.

İŞVERENE: İNSAN OLDUĞUMUZU GÖRÜN

404.jpg

Grevlerinin 3 aya yaklaştığını hatırlatan Aydemir, Corning işverenine bir kez daha seslendiklerini belirterek, “Bizlerin, işyerinde çalışan işçilerin birer insan olduğunu ve ezilip horlanmadan, barış içinde üretim yapmak istediğini artık görün. Çalışanları açlığa mahkûm etmek yerine insanca yaşamalarını sağlayacak şekilde davranın ve üzerinize düşeni yapın. Corning işçisi, ezilerek, yoksulluk içinde yaşamayı kabul etmeyecektir.

EMEK, EMEKÇİLER, BİZ KAZANACAĞIZ

402.jpg

Biz hakkımızı omuz omuza, dayanışma içinde mücadele ederek alacağız. Haklılığımıza olan inancımızla umudumuzu ve direncimizi büyüteceğiz. Sendikamızın öncülüğünde yolumuza devam edeceğiz. Emek kazanacak, emekçiler kazanacak, biz kazanacağız” dedi.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.