Aslanoğlu, "Rakip firmaların kumpası"

Aslanoğlu, "Rakip firmaların kumpası"

Kocaeli Dilovası'nda gerçekleştirilen ev baskınlarıyla gözaltına alınan ve savcılık ifadesi sonrası serbest bırakılan Faruk Aslanoğlu, yazılı bir açıklamada bulunarak kendisine komplo kurulduğunu ifade etti.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında, önceki gün gözaltına alınan ve sevk edildiği cumhuriyet savcılığı tarafından serbest kalan Faruk Aslanoğlu, yazılı bir açıklamada bulunarak, hakkındaki iddiaların asılsız olduğu ve kendisine komplo kurulduğunu ileri sürdü

SİYASİ KUMPAS

Aslanoğlu yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı ''19/03/2024 Tarihinde Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının yürütmüş olduğu soruşturmayı esas alarak bazı Basın yayın organları tarafından hakkında yapılan haberler üzerine bu açıklamayı yapmam hasıl olmuştur. 19/09/2024 tarihinde Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri adresime gelerek hakkımda yürütülen soruşturmaya esas olarak Emniyete gitmem gerektiğini belirterek gözaltına alındım. 20/03/2024 tarihinde Yürütülen soruşturmaya istinaden adliyeye sevk edildim. Savcılık makamında ifademi tekrar verdikten sonra Savcılık makamından serbest bırakıldım.Söz konusu yaşanan bu üzücü olaydan ötürü içinde bulunduğum ticari faaliyetlerime yönelik bir itibar zedeleme ve lekelenme hakkımın ihlal edilmesine yönelik yapılan bu girişimin rakip firmalar ve arkasındaki bazı Siyasi bürokratların tarafından yapılan bir kumpas olduğu kanaatindeyim.

ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ

Gıda, İthalat ve İhracat sektöründe önde gelen firmalarından biri tarafıma aittir. Bu şirketi kendi egolarını ve ticari faaliyetlerimi zedelemek için bozmayı düşünen 3 kuruşluk şahısların bir anda yıkabileceği bir şirket değilir. Heleki ben bu şirketi zor zamanlarımda çabalayarak uğraşarak didinerek kurdum. Ben işimde sektöründe Tüzel kişilerle ve Şirketlerle Aynı zamanda Globalde hizmet veren bir iş adamıyım. AİHM kararlarında da yer alan kişinin lekelenmeme hakkının ihlali durumunda Şahıslar tarafından TCK’nun ilgili maddelerince cezalandırılmasına yönelik Avukatım aracılığı ile Şikayetçi olup durumun takipçisi olacağız'' dedi.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.