Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Lütfen illegal her türlü şeyden uzak durun! Trafikte dikkat...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Lütfen illegal her türlü şeyden uzak durun! Trafikte dikkat edin, uzun yola çıkacaksınız arabanızın bakımını ve muayenesini yaptırın, öyle çıkın.

Bu hafta hayata karşı biraz daha isyankar, asi bir tavır içinde olabilirsiniz. Akrabalarınızla beklenmedik tartışmalarda söz konusu olabilir. Bu hafta sakinliğinizi korumanızı, düşünmeden harekete geçmemenizi tavsiye ederim. Yurt dışı, uluslararası işler, yüksek eğitim, yabancıları ilgilendiren konularda sıra dışı, sürpriz ama sizi sevindirecek bir gelişme olabileceğine işaret etmektedir. Enerjinizi yabancılar, yurt dışı ile ilgili konulara, eğitime, akrabalarınıza kanalize edebilirsiniz. Mars da burcunuzda olduğundan, her zamankinden çok daha hareketli, girişken ve motivasyonunuz oldukça yüksek olacak. Yalnız minik kazalara, çarpmalara, düşmelere, kesiklere, yanıklara dikkat etmenizde fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.