AKP Meclis’te “tulum” çıkartsa  her koltuğun dört taliplisi var

AKP Meclis’te “tulum” çıkartsa her koltuğun dört taliplisi var

31 Mart yerel seçimlerinde belediyelerin meclis üyeliğine Kocaeli’den en yoğun ilgi, 134 başvuru ile  AKP Gebze’den geldi. Cumhur İttifakı, günümüz itibariyle 37 koltuklu Meclis’te “tulum” çıkartsa her koltuğun yaklaşık dört taliplisi var.

akp-gebze-tanitim-2.jpgakp-gebze-tanitim-3.jpgakp-gebze-tanitim-4.jpgakp-gebze-tanitim-5.jpgakp-gebze-tanitim-6-adnan-kosker.jpgakp-gebze-tanitim-7-ibrahim-karaosmanoglu.jpgakp-gebze-tanitim-8.jpgakp-gebze-tanitim-9.jpgakp-gebze-tanitim-10-(1).jpgakp-gebze-tanitim-11.jpgakp-gebze-tanitim-12.jpgakp-gebze-tanitim-13.jpgakp-gebze-tanitim-14.jpgakp-gebze-tanitim-16.jpgkapaktan-sonra-irfan-ayar.jpgnotlar.jpg

** AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Zinnur Büyükgöz için Gebze Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında adaylık görevi her kime verilirse verilsin diğerlerinin küsmeden kırılmadan çalışmayı sürdüreceklerine inandıklarını söylediç

 

 

 

Gebze Belediye Meclisi günümüz itibariyle, başkanlık makamı hariç 37 koltuklu. Bu sayı biraz daha yukarı çıkabilir.

Son açıklanan rakamlara göre Kocaeli’nin 12 ilçesi arasında belediye meclisi için en yoğun başvuru, 134 aday adayı başvurusu ile Gebze’den geldi. Bu sayıda da daha artabilir.

Mevcut rakamlar üzerinden bugün seçime gidilse ve AKP, Gebze Belediye Meclisi’nde “tulum” çıkartsa dahi her bir koltuğun neredeyse dört taliplisi var.

AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Zinnur Büyükgöz için Gebze Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında adaylık görevi her kime verilirse verilsin diğerlerinin küsmeden kırılmadan çalışmayı sürdüreceklerine inandıklarını söyledi

BU İLGİ 31 MART’IN İŞARETÇİSİ

İrfan Ayar toplantının açılışında yaptığı konuşmada Gebze Spor Salonu’nda tarihi bir gün yaşandığını belirtti. Salondaki kadar salonun dışında katılımcı olduğunu öne süren Ayar, “Bu ilgi 1 Nisan’da adayımız Zinnur Büyükgöz’ün belediye başkanlığının habercisidir” dedi.

EN GÜÇLÜ DESTEK

AKP Gebze’nin tüm birimleri ve belediye başkan adayları ile birlikte, genel merkez talimatları doğrultusunda çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüğünü belirten Ayar, AKP’li gençlerin, “En güçlü destek gençlerden gelecek” yazılı dövizine atıfta bulunup, “Biz de en güçlü destek Gebze’den gelecek diyoruz” dedi.

Gebze Belediye Meclisi için 134 aday adayı müracaatı aldıklarını belirtip adaylık görevi her kime verilirse verilsin diğerlerinin küsmeden kırılmadan çalışmayı sürdüreceklerine inandıklarını belirten Ayar, Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin genel merkez ve salondaki il, ilçe başkan ve yöneticilerine atfen şunları söyledi:

MEZARA KADAR CUMHUR İTTİFAKI

“Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli tarafından kurulan Cumhur İttifakı, liderimiz Erdoğan’ın söylediği gibi pazara kadar değil mezara kadar sürecektir. Bu birliktelik bu akşam bu salonda da karşılığını bulmuştur. Ne mutlu bize ki MHP Gebze İlçe Teşkilatı ile omuz omuzayız.”

Bugüne kadar 14 seçimden zaferle çıktıklarını ve 15’nciden de zaferle çıkmayı hedeflediklerini belirten Ayar, “31 Mart yerel seçimleri çok önemli. Bu seçimler ülkemiz için 2023, 2053 ve 2071’in kapılarını açacaktır. Bizler birlik beraberliğimizi muhafaza ettikçe yarınlar çok daha güzel olacaktır” dedi.

VAR MISINIZ? EYVALLAH!

Kocaeli’nin AK Partili belediyelerce yönetildiğini hatırlatıp öncesinde şehirlerin yaşanmaz halde olduğunu kaydeden Ayar hizmeti geçmiş tüm partili belediye başkanlarından helalliklerini istedi. Gebze ve Gebzeliler’in belediyecilik konusunda işinin ehli adayları Zinnur Büyükgöz’e sahip çıkmasını isteyip ardından sırasıyla AKP Gebze Gençlik Kolları’na, Gebze Ülkü Ocakları’na,  AKP Gebze Kadın Kolları ile mahalle teşkilatlarına teker teker “Var mısınız?” diye sordu. İstediği yanıtı alınca hepsini, “Eyvallah” diye selamladı. Ayar sözlerini 31 Mart yerel seçimlerinin hayırlı olması dileği ve konuklara katılımlarından ötürü teşekkürle tamamladı.

KÖŞKER: HALEL GETİRMEDİK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker davalarının 2002’de başlamadığını ve 1071’e kadar uzandığını belirtip, “Bizler dava adamıyız.  Hayat kısa., mesele şudur. Mesele gök kubbede hoş seda bırakmaktır. Allaha hamt olsun, 10 yıl önce başladık ve gönül belediyeciliği yaptık. Dava adamı olarak şerefimizle, onurumuzla görev yaptık. Ne kendimize ne teşkilatımıza halel getirmedik. Teşkilatla iç içe olup sorunları çözdük. Onların yüzlerini yere baktırmadık” dedi. 

CİDDİ İDDİALARDA BULUNDU

Hürriyet ve Yavuz Selim’de 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunlarını çözdüğünü iddia eden Köşker’in bazı icraatlarına da yer verdiği konuşmasında bir diğer ciddi iddiası hiçbir ayrımcılık yapmadan kenti yönettiği şeklinde oldu. Belediyeyi şaibe olmadan, herkesin hakkını adaletle teslim ederek yönettiğini öne sürerek iddialarını sürdüren Köşker sözlerini, “Bu dava bitmez. Millet davasıdır, dünya davasıdır. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasıdır. Allah’a emanet olun” diyerek tamamladı.

TESKEREYİ VERECEK MİSİNİZ?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da üç dönemlik görev süresince Gebze’de problemlerin tespiti ve çözümünde önemli çalışmalara imza attıklarını öne sürüp kimi icraatlarından örnekler verdi. Hiçbir şeyin bitmediğini ve yollarına devam ettiklerini kaydeden Karaosmanoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde yine AKP adaylarının seçilmesiyle teskere edineceğini söyledi. Salona, “Teskereyİ verecek misiniz?” diye sorduktan sonra aldığı yanıttan memnun oldu.

Gebze’nin her şeyin en iyisine layık olduğuna inandığını belirten Karaosmanoğlu, 10 yıl boyunca Köşker ile uyumla çalıştığını, Büyükgöz’ün de seçildiğinde başarılı hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi. Gebze’yi daha çok yaşanılır bir kent haline getirme azim ve kararlılığına sahip olduklarını belirtti. 

 

 

NOTLAR

 

KASKF BAŞKANI MURAT AYDIN DA KATILDI

Zinnur Büyükgöz’ün aday tanıtım toplantısına AKP Kocaeli Milletvekilleri; MKYK Üyesi Emine Zeybek ile Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Sami Çakır ve Cemil Yaman; her üçü de Gebze Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan eski milletvekilleri Eyüp Ayar, Mehmet Ali Okur ve Avukat Cemalettin Kaflı, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, AKP’li İlçe başkanları Avukat Ufuk Acay (Darıca) Ekrem Karahan (Çayırova) ve Osman Akbulut (Dilovası), Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Gebze/Darıca Belediyeleri eski Başkanı İbrahim Pehlivan, Çayırova Belediyesi eski Başkanı Doktor Faruk Taşçı, belediye başkan adayları Muzaffer Bıyık (Darıca), Bünyamin Çiftçi (Çayırova) ve Hamza Şayir (Dilovası), AKP İl eski Başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek de katıldı. Gebze Bağımsız Belediye Başkan adayı Serap Çakır’ın bir süre önceki mitingine katılan KASKF Başkanı Murat Aydın, AKP’nin davetini de geri çevirmedi. Hemşeri dernekleri ağırlıklı sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri de programı takip etti.

GÜNÜN ANISINA TOPLU FOTOĞRAFLAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşmalar öncesi Zinnur Büyükgöz’e dair slayt gösterimi de izlendi. Konuşmaların ardından gruplar halinde fotoğraf çekimleri gerçekleşti. Gebze Belediye Başkan aday adayları, Belediye meclis üyeleri ve BMÜ aday adayları, gençlik kolları ve kadın kolları ve diğer konuklar ile Zinnur Büyükgöz, Tahir Büyükakın ve beraberindeki partililer günün anısına toplu fotoğraflar çektirdi.

 

3 BİN 500’Ü PARTİLİ 4 BİN KİŞİ

3 bin koltuk kapasiteli Gebze Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında salonun tribünlerinin bir bölümü tamamen, bir bölümü kısmen doldu. Tribünlere AKP, MHP ve Ülkü Ocakları üyeleri alındı. Parti protokolü ve konuklar için salonun zemininde yer tahsis edildi. Etkinliğe göz kararıyla 3 bin 500’ü partili/parti seçmeni 4 bin civarı katıldı.

SES DÜZENİ BOZUKTU SALON ERKEN BOŞALDI

Ses düzeninde tesisattan veya salonun akustiğinden kaynaklı sorun aleni görüldü. Gebze Belediyesi personeli Ramazan Zor’un sunduğu sırasıyla AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, KBB Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İl Başkanı Avukat Abdullah Eryarsoy, AKP Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Cumhur İttifakı’nın AKP’li belediye başkan adayları Zinnur Büyükgöz ve Tahir Büyükakın’ın konuştuğu etkinlikte hatiplerin ne söylediğini anlamakta basın mensupları da hayli zorlandı. Buna bir de AKP’li gençlerin konuşmacıların sözünü kesen tezahüratları eklenince zorluk derecesi arttı. Konuşma sırası Büyükakın’a geldiğinde salonun tribünleri hayli boşalmıştı.

SAMSUNLULAR VE ROMANLAR DÖVİZ AÇTI

Programda Gebze Samsunlular Derneği’nin ile Mevlana Mahallesi’nde oturan Romanlar’ın Cumhur İttifakı’nın AKP’li Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz lehine döviz açtığı görüldü. Romanlar’ın açtığı dövizde, “Zinnur Başkan nerede Romanlar orada” yazıldı.

GENÇLERDEN “SİZLERDEN ÖĞRENDİK” ŞOV

Zinnur Büyükgöz’ün aday tanıtım toplantısını da AKP’li gençler damga vurdu. Ancak karşı tribünde kadınların da hayli coşkulu olduğu gözlendi. Tahir Büyükakın’ın konuştuğu esnada AKP’li başkanların, belediye başkan adaylarının ve en sonunda AKP Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin olduğu parçalar halinde, “Tevazuluğu, çalışkanlığı, samimiyeti, adil olmayı, yorulmamayı, milletin hizmetkarı olmayı sizlerden öğrendik” yazılı eşit boylu büyük dövizler ve “Siz yürüyeceksiniz Gebze gençliği yürüyecek arkanızdan” yazılı devasa döviz açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.