Akın’dan Çayırova Ziyareti

Akın’dan Çayırova Ziyareti

 AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve beraberindeki il yöneticileri ile birlikte Çayırova İlçe Gençlik Kollarını ziyaret etti....

 

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve beraberindeki il yöneticileri ile birlikte Çayırova İlçe Gençlik Kollarını ziyaret etti. 2014 Yerel seçimlerinin ve Mısır’da yaşanan olayların gündem olduğu toplantıda başkan Akın, Çayırova İlçe Gençlik Kolları yöneticileri ve mahalle başkanlarına önemli açıklamalarda bulundu.

DAHA FAZLA GENCE ULAŞACAĞIZ

Haftalık olağan toplantıda açılışı yapan AKP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen öncelikle AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’a ve il yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. İlçe yöneticileri ve mahalle başkanları ile birlikte seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden başkan Sekmen, geride bırakılan Ramazan ayında gerçekleştirdikleri programlara kısaca değindi. 2014 yerel seçimler hakkında da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Sekmen, ilçe ana kademe, kadın kolları ve mahalle teşkilatları ile birlikte sistemli bir şekilde çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi. Gençler olarak yerel seçimlerin önemini iyi bildiklerinin altını çizen AKP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, mahalle teşkilatları ile birlikte gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri programlarla daha fazla gence ulaşacaklarını vurguladı. Mısır’da yaşanan olaylar hakkında da önemli vurgular yapan Sekmen, Çayırova İlçe Gençlik Kolları olarak her zaman darbelerin ve darbecilerin karşısında, demokrasinin ve halkın yanın da olacaklarını ve onurlu Mısır halkını desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

GENÇLER GÖREVE HER ZAMAN HAZIRDIR

AKP Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen’in ardından konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, 2014 Yerel seçimlerine ve Mısır’da yaşanan olaylara değindi. Öncelikle Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen’e, yöneticilerine ve mahalle başkanlarına Çayırova’daki özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan Akın, 2014 yerel seçimleri çok önemsediklerinin altını çizdi. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de AKP’nin halkın desteği ile istikrarının devam edeceğini vurgulayan Akın, bu anlamda en büyük görevi gençlerin alması gerektiğini kaydetti. 

YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ

2014 yerel seçimlerine Kocaeli gençlik kollarının her zaman hazır olduğunu söyleyen başkan Akın, Türkiye’nin demokrasi tarihinde ve seçim tarihinde AKP’nin öneminin büyük olduğunu belirtti. Artan bir oy ivmesi ile kesintisiz olarak Türkiye’nin gelişmesini sağlayan AKP’nin, başarısının ve istikrarının devam edeceğini dile getiren AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, 2014 yerel seçimlerinde de bu başarının artarak gerçekleşeceğini söyledi. Bu yapılaşmada en önemli etkenin mahalleler olduğunu ifade eden Akın, mahalle yönetimlerinin atacağı her adımın başarıyı getireceğini söyledi.

KOCAELİ’DE SİYASET YAPMANIN FARKLI BİR GÜZELLİĞİ VAR 

Kocaeli’de siyaset yapmanın farklı bir güzelliğinin olduğunu söyleyen başkan Akın, Kocaeli’nin AKP siyasetinden çok iyi bir yerde olduğunu ve gençlik kolları olarak da başarılı bir yapılaşmanın olduğunu vurguladı. Yerel iktidarın tamamının AKP’de olduğu Kocaeli’de bu gücü korumanın çok önemli olduğunu belirten Akın, bunu korumak için gençlere daha fazla görev düştüğünü söyledi. Çayırova İlçe Gençlik Kollarını ziyaretinde Mısır’da yaşanan olaylara da değinen Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, Mısır'da, halkın hür iradesi ile göreve gelmiş olan yönetimi silah zoruyla devirmiş darbecilerin, demokratik haklarına sahip çıkmaya çalışan Mısır halkına uyguladığı katliamı şiddetle ve nefretle kınadığını belirtti. Haklarını korumaya çalışan Mısır halkının onurlu mücadelesine her zaman destek vereceklerini söyleyen başkan Akın, Mısır güvenlik güçlerinin, sivil ve barışçıl göstericilere yönelik bu kanlı müdahalesine karşı olduklarını belirtti.

AKIN’DAN MISIR HALKINA DESTEK

AKP Çayırova İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen toplantının ardından gençlik kolları yöneticileri ve mahalle başkanları ile Yenimahalle Fatih Caddesi üzerinde Mısır’da yaşanan olaylara karşı gerçekleştirilen programa katılan Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, R4BİA işaretini programın sonuna kadar taşıdı. Halkın yoğun katılım gösterdiği programın tamamlanması ile birlikte Akın, Çayırova programını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.