AK Parti Kocaeli Büyükşehir Adayı netleşti!

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Adayı netleşti!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada KocaeliBüyükşehir Belediye Başkan adayının, mevcut belediye başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın olduğunu açıkladı.

AK Parti'de31 Mart 2024 yerel seçimler için aday belirleme sürecinde artık sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirler başta olmak üzere birçok ilin adayını tek tek açıklayacak. Adaylık yarışında son viraja girilirken AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayının Doç. Dr. Tahir Büyükakın olduğunu açıkladı.


MÜJDELER OLSUN

Konu ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, şu paylaşımda bulundu.”Müjdeler olsun.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın olarak bu akşam tarafımıza bildirilmiştir.İlk döneminde şehrimizin dört bir yanında sürekli üreten, çalışan, milletimiz için dertlenen, her zaman vatandaşın yanında olan Başkanımıza yeniden adaylığı hayırlı olsun."


DURMAK YOK, YOLA DEVAM

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Kocaeli’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının, Tahir Büyükakın olduğunu duyurmasının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan aday olduğuna dair bir paylaşım geldi.

Tanıtım toplantısına katılarak aday gösterileceğini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Durmak yok, Yola devam” notunu ekleyerek bir paylaşımda bulundu.

koc-ak1.jpg

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.