AÇILAN ATEŞ SONUCU 5 KİŞİ YARALANDI:  Dilovası’nda  teksas gibi!

AÇILAN ATEŞ SONUCU 5 KİŞİ YARALANDI: Dilovası’nda teksas gibi!

Dilovası’nda bilardo salonunun önündeki kişilere pompalı tüfekle ateş açıp, 5 kişiyi yaralayan 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin 60’a yakın suçtan kaydı bulunduğu belirlenirken, olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay,  Geçtiğimiz  Cumartesi gecesi  Dilovası ilçesi Turgut Özal Mahallesi Bağdat Caddesi’nde meydana geldi. Bilardo salonunun önünde bulunan 5 kişi, otomobille gelen kişilerin pompalı tüfeklerle ateş açması sonucu yaralandı. Saldırganlar otomobille kaçtı. Kaldırıldıkları hastanede tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
GEBZE’DE YAKALANDILAR
Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.  Gebze Motorize Yunus ekiplerinin de katıldığı operasyonla K.A., M.Ç., Z.G. ve G.K., Gebze’de yakalandı. Şüphelilerin kiraladıkları araçta 2 pompalı tüfek ve çok sayıda dolu ve boş fişek ele geçirilirken, devam eden operasyonla F.D. de yakalanıp, gözaltına alındı.
BİRÇOK SUÇTAN KAYITLARI VAR
Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen 5 şüphelinin ‘Kasten yaralama’, ‘Uyuşturucu kullanma’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Gasp’, ‘Hırsızlık’ ve ‘Tehdit’ gibi 60'a yakın suçtan kayıtları olduğu tespit edildi . Adliyeye sevk edilen şahıslardan O.K., F.D. ve K.A. tutuklanırken, diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.