ABD'de Kasırga Faciası!

ABD'de Kasırga Faciası!

ABD'de Kasırga Faciası! 18 Kişi Öldü, Çok Sayıda Yaralı VarABD'nin Güney ve Güneydoğu eyaletlerini etkisi altına alan kasırga 18 kişinin ölümüne,...

ABD'de Kasırga Faciası! 18 Kişi Öldü, Çok Sayıda Yaralı Var

ABD'nin Güney ve Güneydoğu eyaletlerini etkisi altına alan kasırga 18 kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin de yaralanmasına yol açtı.

Georgia, Güney CarolinaFlorida ve Mississippi eyaletlerinde evlerin çatılarını havaya uçuran şiddetli bir kasırga meydana geldi. 18 kişinin öldüğü ve çok sayıda kişinin yaralandığı olayda kurtarma çalışmaları devam ediyor.

ÇATILAR UÇTU, AĞAÇLAR TAKLA ATTI

Georgia, Güney CarolinaFlorida ve Mississippi eyaletlerinde, saatteki hızı 215 ile 240 kilometreyi bulan kasırga, evlerin çatılarını uçurdu, ağaçları, elektrik direklerini ve kabloları yerle bir etti, araçları takla attırarak sağa sola savurdu.

'BODRUM KATINA SIĞININ' ÇAĞRISI

Zaman zaman sağanak yağışlarla birlikte süren kasırga sonucu, 18 kişinin yaşamını yitirdiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı. Acil Durum Yönetim Dairesi (ACYD), kasırganın etkili olduğu bölgelerde yaşayan insanlardan, evlerinin bodrum katlarına sığınma, kapı ve pencerelerden uzak durma çağrısında bulundu.

“KAYNAK : HABERLER”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.