4 mühendisi eleyip 6’ncı kupayı götürdü

4 mühendisi eleyip 6’ncı kupayı götürdü

MMO Gebze'nin tavla turnuvasında altıncı kupayı TMMOB Gebze’nin lokalini işleten esnaf Hüseyin Genç götürdü. Genç; biri kadın 13 mühendis ile bir kız öğrenci ve erkek gazetecinin de ter döktüğü turnuvada dört turda biri kadın dört mühendis eledi

hafif-5.jpg

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze Temsilciliği’nin son iki yıldır pandemiye takılan geleneksel tavla turnuvasının altıncısında şampiyonluğu nefeslerin tutulduğu final maçında Erdoğan Davulcu’yu 5-4 yenen Hüseyin Genç edindi.

BABA KIZ EŞLEŞMESİNİN DİREĞİNDEN DÖNÜLDÜ

hafif-13.jpg

Temsilciliğin üyelere yönelik düzenlediği tavla turnuvasına üye harici olarak Makine Mühendisi Serhan Öztürk’ün bu yıl ücretsiz eğitim veren Dilovası’ndaki ENKA Lisesi’ni kazanan kızı Aslıhan Öztürk ile birlikte TMMOB Gebze binasındaki lokali işleten esnaf Hüseyin Genç ve gazetemiz habercisi ve köşe yazarı Aktan Uslu kabul edildi. Turnuva bir baba kız eşleşmesi veya finaline dahi sahne olabilirdi ancak her ikisi de ilk turda elendi.

KOMİTE İLK TURDA İKİ FİRE VERDİ

hafif-7.jpg

MMO Gebze Temsilciliği himayesinde, Burak Taşçı başkanlığında, Metin Başoğlu, Erdoğan Davulcu ve Hasan Aydın’dan oluşan Sosyal Etkinlikler Komisyonu’nun organize ettiği turnuvada komiteden Davulcu, Taşçı ve Başoğlu da mücadele etti. Davulcu lk turda komisyondan arkadaşı Burak Taşçı’yı eleyip finale kadar yükseldi ama ikincilikle yetindi. Başoğlu da ilk turda turnuvaya veda etti.

2023’E ERTELEDİLER

hafif-1.jpg

Turnuvada ayrıca MMO üyesi mühendisler Gizem Özmen, Tekin Samancı, Sinan Karakaya, Ulaş Ekinci, Mert Resul Polat, Sinan Dilber, Bekir Uçkun, Ozan Soylu ve Ferhat Aydın kupa için ter döktü ama hedeflerini önümüzdeki yıla erteledi.

KEYİFLİ BİR TURNUVA

 

hafif-4.jpg

Centilmence ve hayli keyifli geçen TMMOB Gebze Lokali’ndeki turnuvada şampiyonluğu edinen Hüseyin Genç kupasını komisyon başkanı Burak Taşçı’nın (soldaki) ve finalde elediği komisyon üyesi Erdoğan Davulcu'nun elinden aldı. MMO Gebze Temsilciliği Başkanı Barış İnce temsilcilik olarak hayatın her alanında komisyonları ile yer aldıklarını belirtip tüm katılımcıları ilgilerinden ötürü teşekkür etti. İlk kura çekimi sonrası yapılan gruplandırma ile diğer turnuvalarda kura çekimine gidilmeyen, 5 sayılık, eleme usulü, dört tur süren turnuvada tur tur sonuçlar şöyle:

1’NCİ TUR

hafif-10.jpg

Gizem ÖZMEN – Tekin SAMANCI: 5 - 0

hafif-15.jpg

Sinan DİLBER – Aslıhan ÖZTÜRK: 5 - 2

Bekir UÇKUN – Ozan SOYLU: 5 – 1

hafif-8.jpg

Hüseyin GENÇ – Mert Resul POLAT: 5 – 1

Erdoğan DAVULCU – Burak TAŞÇI: 5 – 3

hafif-14.jpg

Aktan USLU – Metin BAŞOĞLU: 5 - 1

hafif-12.jpg

Sinan KARAKAYA – Ferhat AYDIN: 5 – 3

hafif-11.jpg

Ulaş EKİNCİ – Serhan ÖZTÜRK: 5 – 4

 

2’NCİ TUR – ÇEYREK FİNAL

Sinan DİLBER – Bekir UÇKUN: 5 – 4

Hüseyin GENÇ – Gizem ÖZMEN: 5 – 1

Erdoğan DAVULCU – Aktan USLU: 5 – 2

Ulaş EKİNCİ – Sinan KARAKAYA: 5 – 3

3’NCÜ TUR – YARI FİNAL

Hüseyin GENÇ – Sinan DİLBER: 5 – 4

Erdoğan DAVULCU – Ulaş EKİNCİ: 5 – 2

4’NCÜ TUR –FİNAL

hafif-6.jpg

Hüseyin GENÇ – Erdoğan DAVULCU : 5 – 4

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.