24 Mart 2024 Pazar Akşamı Televizyonda Hangi Diziler Var? İşte Yayın Akışı ve Dizi Saatleri

24 Mart 2024 Pazar Akşamı Televizyonda Hangi Diziler Var? İşte Yayın Akışı ve Dizi Saatleri

Pazar akşamları televizyon dünyası birbirinden farklı dizilerle renkleniyor. İzleyicilerin merakla beklediği, "24 Mart 2024 Pazar günü televizyonda hangi diziler var?" sorusunun yanıtı burada. Bu akşam ekranlara gelecek olan diziler, bölüm numaraları ve yayınlanacakları kanallar aşağıda yer alıyor. İşte, 24 Mart 2024 Pazar gününe özel TV yayın akışı detayları:

Emanet - Kanal 7
Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet, 670. bölümüyle bu akşam izleyicisi ile buluşuyor. Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, saat 20:00 itibarıyla ekranlarda olacak.

Gelin - Kanal 7
Aynı zamanda Kanal 7'de yer alan Gelin dizisi, 9. bölümüyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Gelin'in bu akşamki bölümü, saat 20:00 'da başlayacak

Kirli Sepeti - NOW TV
NOW TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kirli Sepeti, 25. bölümüyle ekranlara geliyor. Kirli Sepeti'nin yeni bölümü, saat 20:00'de izlenebilecek.
Teşkilat - TRT 1
TRT 1'in popüler dizisi Teşkilat, 101. bölümüyle bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Teşkilat dizisinin yeni bölümü, saat 20:00 itibarıyla TRT 1'de olacak.
Yargı - Kanal D
Kanal D'nin izlenme rekorları kıran dizisi Yargı, 88. bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Yargı'nın bu akşamki bölümü, saat 20:00 başlayacak.
Bu akşam televizyonda hangi diziler var sorusuna yanıt olarak, 24 Mart 2024 Pazar günü için televizyon dizileri ve yayın saatleri hakkında tüm detayları sizlerle paylaştık. Keyifli seyirler dileriz.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.