12 yaşındaki çocuğun inanılmaz resim yeteneği

12 yaşındaki çocuğun inanılmaz resim yeteneği

İsveçli 12 yaşındaki çocuğun inanılmaz resim yeteneğiİsveçli Maximilian Svensson, 12 yaşında ilk resim sergisini açtı. Minik sanatçının resimleri...

İsveçli 12 yaşındaki çocuğun inanılmaz resim yeteneği

İsveçli Maximilian Svensson, 12 yaşında ilk resim sergisini açtı. Minik sanatçının resimleri görenleri hayrete düşürüyor.

Geçmişinde hiçbir sanat eğitimi olmayan 12 yaşındaki İsveçli Maximilian Svensson'un resimleri Sandgrund Lars Lerin Sanat Müzesi'nde sergileniyor.

Resim yapmaya yedi yaşındayken başlayan Maximilian, önceleri akrilik resim tekniği kullanırken İsveçli tanınmış ressam Lars Lerin ile karşılaştıktan sonra resimlerini sulu boya ile yapmaya başlamış. Stockholm'de bir lokalde açtığı, ilk sergisinde 350 ziyaretçi kabul eden Maximilian hayranı olduğu İsveçli ünlü sanatçı Lars Lerin ile de bu sergide tanışmış.

Lars Lerin Müzesi'ndeki sergisinde ise yaptığı yüzlerce tablodan seçtiği 82 resmi sergileyen 12 yaşındaki İsveçli Maxi sergideki resimlerden sadece birkaçını satarak, gerisini saklamak istiyor.

Maxi'nin tablolarını satın almak isteyen birçok sanatsever olmasına karşın, ailesi de Maxi'nin tablolarının küçük yaşta ticari meta olmasına karşı çıktıkları için satmıyor.

Maximilian Svensson'un Sandgrund Lars Lerin Müzesi'ndeki sergisi 4 Mart-30 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

“KAYNAK : SÖZCÜ”




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.