11 gence rozet taktı

11 gence rozet taktı

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Karavar, parti çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gençlerle bir araya gelen...

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Cuma Karavar, parti çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gençlerle bir araya gelen Karavar, katıldığı son programda 11 gence CHP rozeti taktı.

CHP’li Cuma Karavar parti çalışmalarını sürdürüyor. İzmit ve diğer ilçelerde partisini ve CHP parti programını anlatan Karavar, bu görüşmeler sonrası partisine yeni isimler de kazandırıyor. Bundan sonra da gittiği yer bölgede üye çalışması yapacağını söyleyen Cuma Karavar, üye yapısını gençlerle desteklemenin faydası olduğunu söyledi.

 “GENÇLER ÜYE OLUYOR”

CHP’ye yeni katılan gençlerin rozetlerini bizzat takan Cuma Karavar, mahalle gezilerine hız vereceğini ve partisine yeni isimler katacağını belirtti. Bu arada kent genelinde çalışmalarına ağırlık veren Karavar, gittiği her yerde partisine büyük ilgi gösterildiğini, özellikle gençlerin CHP’ye üye olmak için yoğun bir talepte bulunduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.