Yuvacık ile Hisareyn hazırlık maçı yaptı

Bu sezon Kocaeli’ni BAL’da temsil edecek olan Yuvacıkspor ile Süper Lig’in eni takımı Hisareynspor, hazırlık maçında karşılaştı. Yuvacık Stadı’ndaki maçı ev sahibi ekip 5-0 kazandı.

Bu yıl BAL’da üçüncü sezonunu geçirecek olan Yuvacıkspor, çalışmalara erken başladı. İki haftadır çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlı ekip, önceki gün ilk hazırlık maçında Hisareynspor’u konuk ketti. Geçen yılki kadrosunda Ömer Güncü, Oğulcan,  Kaleci Ahmet, Gökalp ve Anıl gibi birçok ismi tutan Yuvacıkspor, genç isimleri transfer etti. Yuvacıkspor, çok etkimi oynadığı hazırlık maçında da Hisareynspor’u Enes Akdeniz, Bedirhan Bahar, Şükrücan, Muhammet Emin ve Volkan’ın attığı gollerle 5-0 yendi.

 

HİSAREYNSPOR GENÇERLE

Geçen yıl 1.Küme’de grubunu şampiyon tamamlayarak Süper Lig biletini alan Hisareynspor, yeni sezonda genç isimleri tercih ediyor. Geçen yıl şampiyon olan kadrosunu tamamen dağıtan, altyapısından gelen genç isimleri A Takıma alan Yeşil-Beyazlı ekibi bu sezon lige Muammer Akçay hazırlayacak. Genç oyuncularla Yuvacıkspor karşısına çıkan Hisareynspor, güçlü rakibi karşısında çok etkili olamadı. Hisareynspor Kazım ve Enes ile rakip kalede etkili olmaya çalıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri