Toplantı Çoban Mustafa Paşa Camii İmam Hatibi Adem Akbaş’ın Kuran-ı Kerim Tilaveti okumasıyla başladı. Kuran tilavetinin ardından dua ederek programdan ayrıldı.
YRP İlçe Başkanı Engin Kılıç açılış konuşmasında “Bugün Türkiye'nin dört bir yanında her kesimden insan 'Erbakan' denildiği zaman 'bolluk' diyor, 'bereket' diyor, 'adalet' diyor, 'refah' diyor. Buda bizler için en büyük bir manevi mirastır. Bizler de onun yolundan yürüyen dava erleri olarak bu istikamette ve bu manevi mirastan istifade ederek yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Birim Başkanlarının raporlarının ardından Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Numan Balcı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anlattı.
Yeniden Refah Partisi’ne katılan gençlere rozetlerini Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Numan Balcı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Ali Taştan İle Celal Dülger taktı.