YRP Darıca’da yeni başkan seçildi

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Teşkilatı’nın gerçekleşen olağan ikinci kongresinde ilçe başkanlığına, Ali Taştan seçildi.

Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Teşkilatı’nın 2. Olağan ilçe kongresi önceki gün Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Aşıla ile Cemil Çolak, Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile çok sayıda partili ile delegeler katıldı. Kongrede ilk olarak Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras konuşarak, “İstanbullunun kar esaretinin müsebbibi İmamoğlu onu kabul ettik tamam da. İstanbul- Ankara otoyolunun sorumlusu kim? Bunların birbirinden hiçbir farkı yok. Tencere dibi kara seninki benden kara.

“HALKI OYALIYORSUNUZ”

İmamoğlu İngiliz elçisi ile görüştü de, sen görüşmedin mi? Siyasi yasaklı olduğun dönemde ne işin vardı beyaz sarayda, İstanbul belediye başkanı iken Münci İnci’ nin evinde dönemin ABD elçisi ile görüşen sen değil misin?  Yoksa sen ABD elçisine zemzem suyu içirip imana mı getirdin? Ülkedeki işsiz vatandaş sayısı Yunanistan nüfusunu aşmış durumda, siz hala suni gündemlerle halkı oyalıyorsunuz” dedi. Mehmet Aras’ın ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Aşıla ile Cemil Çolak da birer konuşma yaptılar. Kongrede tek aday olup ilçe başkanı seçilen Ali Taştan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri