Yenişehir U18 üç puanı kaptı

18 Klasman B Grubu’nda mücadele eden Kocaeli 61 Futbol Kulübü ve Kocaeli Yenişehir Futbol Kulübü ilk hafta mücadelesinde karşılaştı. Maç sonunda gülen taraf Kocaeli Yenişehir Futbol Kulübü oldu.

U 18 Klasman B Grubu’nda mücadele eden takımlar Kocaeli 61 Futbol Kulübü ve Kocaeli Yenişehir Futbol Kulübü, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda bir araya geldi. İki takımında mücadeleci oyununa sahne olan karşılaşmada gençler fırtına gibi esti. Geleceğin futbolcuları birbirlerini yenebilmek için hırslı bir şekilde mücadele etti. Gençleri bir araya getiren karşılaşmaya Kocaeli Yenişehir Futbol Kulübü çok hızlı başladı. Daha ilk dakikada Yenişehir, Ensar Öztürk’ün şık kafa golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda baskın taraf olan Kocaeli Yenişehir Futbol Kulübü 24. dakikada yetenekli oyuncusu Nasuh Mert Şengün’ün kaleciyi çalımlayarak attığı gol ile 2-0 öne geçti. İkinci yarıda daha temkinli bir oyun oynayan Yenişehir skoru korudu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 

GENÇLERDE IŞIK VAR

Kıran kırana geçen U 18 karşılaşmasında gençlerin gözündeki hırs ve çalışkanlık gözden kaçmadı. Geleceğin futbolcusu olmak için ter döken gençler, karşılaşmada harika mücadele ettiler. Hocalarına ve onları izleyenlere kendilerini kanıtlamak isteyen gençler karşılaşmayı takip edenlere keyifli bir maç izletti. İki takımında harika mücadele ettiği karşılaşmada gençler tüm hünerlerini sergiledi.  

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri