Yeni Hizmete Açılan Yoğun Bakım Ünitesi Ziyaret Edildi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bünyesinde yeni hizmete açılan 12 yataklı İkinci Seviye Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel de yer aldı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Aziz Çardak ve hastane yönetim ekibinin eşlik ettiği ziyarette, ünitenin işleyişi ve sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi alındı.

Ziyaret kapsamında yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hastalarla sohbet edilerek sağlık durumları hakkında bilgi alındı. Sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelinerek yürütülen çalışmalar ve sunulan sağlık hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri