Bölgesel Amatör lig 9.grupta şampiyonluk hesapları yapan Gebzespor Pazar günü Sultanbeyli karşısında önemli bir 90 dakikaya çıkacak. Karşılaşma Sultanbeyli 75.yıl stadında saat: 15.30 da başlayacak.
Grupta 4 puanı bulunan ve lider Yeni Bosna’nın 2 puan gerisinde yer alan mor menekşeler rakibiyle puan farkının açılmaması için yarın oynayacağı Sultanbeyli maçını kazanmayı hedefliyor.
MİNİ REVİZYON
Geçen hafta kendi sahasında oynadığı Elmasbahçeler maçında beklenen performansı sahaya yansıtamayan mor beyazlıların Sultanbeyli deplasmanda nasıl bir futbol ortaya koyacağı merakla bekleniyor. Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu’nun kadroda mini bir revizyona giderek golü daha çok düşünen bir sistemle sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.
ESKİÇARŞI HAZIR
Gebzespor’un 12.gücü Eskiçarşı Sultanbeyli deplasmanında da şovunu sürdürecek. Sezona süper başlayan ve takımın başarısı için elinden geleni fazlasıyla yapan taraftarlar yarın da Gebzespor’un itici gücü olacak. Taraftarların 4 yada 5 otobüsle Sultanbeyli deplasmanında gideceği öğrenildi.