Vali Hasan Basri Güzeloğlu, ilimizde yayınlanan yazılı ve görsel basının spor müdürleri ile bir araya gelirken, yeni statta TSYD şubesi tahsis edileceğinin müjdesini verdi
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen buluşmaya; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Vali yardımcısı Abdullah Etil, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Muzaffer Cintımar, KASKF Başkanı Murat Aydın, KOGACE Başkanı Çetin Gürol ve spor müdürleri ile köşe yazarları katıldı.
GÜZELOĞLU: GÖRÜŞLERE AÇIĞIZ
Vali Hasan Basri Güzeloğlu; “Spor anlamında ilimizde mevcut devam eden yapıyı, hem de bundan sonraki dönem ve süreç ile ilgili sizlerin görüş, düşünce, dilek ve önerilerini paylaşmak için buradayız. Gönlüm tıpkı kulüplere yapabildiğimiz ve yapmaya çalıştığımız gibi her birinizi ziyaret etmek, karşılıklı görüşmek arzuluyor ama takdir ederseniz ve tahmin edersiniz çok yoğun bir içerik içerisinde çalışıyoruz. Spor bir bütün olarak futbolu da içeren ve kapsayan bakışın çok daha ötesi bir etkinlik. Toplumsal, sosyal, ticari ve ekonomik çok önemli bir alan, bir içerikler silsilesidir. Bir açıdan bakarsanız aidiyetleri güçlendiren, duyguları geliştiren, duygudaşlığı artıran perspektif, bir açıdan bakarsanız disiplinler arası karşılıklı etkileşim ve geçirgenlik, çok önemli ekonomik zenginlik ve derinliktir. Bu nedenle ilimizde sporu yaygınlaştırmak ve geliştirmek için hepinizin görüşlerine ve projelerine açığım. İlimizde sporu geliştirmek adına önemli adımları atmalıyız” diyen Vali Hasan Basri Güzeloğlu spor müdürü ve spor köşe yazarlarının düşünce, görüş, dileklerini aldı, sorularını cevaplayarak, katılımlarından dolayı teşekkür etti.
TSYD TEMSİLCİLİĞİ MÜJDESİ
Spor müdürlerinin Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile buluşmasında Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Muzaffer Cintımar il genelindeki spor kulüpleri, sporcular ve tesisler hakkında bir brifing verdi. Kocaelispor’un maçlarını oynayacağı yeni stadın Şubat ayına kadar tamamlanacağının bilgisini veren Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Muzaffer Cintımar ayrıca bu tesissin daha çok faydalı çalışmaları için daha aktif olacağını ifade etti. Vali Hasan Basri Güzeloğlu TSYD temsilciliği için Kocaelispor stadında uygun bir bölümün spor yazarları ve foto muhabirleri için TSYD şubesi olarak tahsis edilebileceğini açıkladı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun bu müjdeli haberi karşısında spor müdürleri Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na teşekkür etti. Vali Hasan Basri Güzeloğlu daha önce görev yaptığı bölgelerde Samsun ve Mersin gibi önemli illerimizde yaptığı çalışmalar ve başarılar hakkında önemli bilgilerini ilimiz spor müdürleri ile paylaştı.