Vali Aktaş, Mevlid Programına Katıldı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Polis Teşkilatının 181. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Fevziye Caminde şehitlerin anısına düzenlenen “Mevlid-i Şerif” programına katıldı.

Mevlid programına; Vali İlhami Aktaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Kel, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, emniyet personeli ile vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, ülkenin birlik ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yolunda canlarını veren aziz şehitlerin ruhlarına dualar edildi, rahmet ve minnetle anıldı.

Mevlid programı ve kılınan öğle namazının ardından Vali Aktaş, vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre hasbihal etti, ikramlarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri