Vali Aksoy’u ziyaret ettiler

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü ve beraberindeki heyet Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

İl Müftüsü Sinan Cihan, İl Müftü Yardımcısı Hatice Sümer, İzmit İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkan Vekili Çetin Kıranşal, Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı ve İzmit Eren Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Karadaşlı, Kuran Kursu Öğreticisi Zeynep Arslan ile İzmit Hasanağa Camii İmam Hatibi Adem Aslım Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.
İl Müftüsü Sinan Cihan Vali Aksoy’a Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti ve çiçek takdiminde bulundu.  Aksoy ise tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri