Üzülmez çok mutlu

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez şampiyonluk kutlamaları programı öncesinde yeşil siyahlı taraftarları “Sosyal mesafeye ve kurallara uyalım. Küçük bir olumsuz durum eğlencemize gölge düşürür” şeklinde uyardı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ 

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez  yaptığı açıklamada “İlk önce maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, genel sekreterimiz ve tüm Büyükşehir personeline teşekkür ediyorum. Arkamızda dağ gibi duran Tahir başkanımız bizleri motive etmiştir. Kocaelispor’u şampiyon yapmak için elimizden geleni yaptık. Bir sürü olumsuzluklarla mücadele ettik. Yaklaşık 30 milyon liraya yakın bir borç yükü ile karşı karşıyaydık. Bir taraftan transfer tahtasını açmak diğer yandan takımı kurmak için çalıştık.  İlçe belediyelerimiz ve örnek olmuş taraftarlar derneğimize, sadece Kocaelispor’un menfaatini düşünmüş basın mensuplarına, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm futbolcu kardeşlerimize, takımın kurulmasında büyük emeği geçen ilk teknik direktörümüz Engin Korukır ve ekibine, tarihi bir istatistik yapan Selahaddin Dinçel ve ekibine Kocaelispor camiası adına teşekkür ediyorum” dedi. 

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ 

Üzülmez açıklamasının devamında “2. Lig’de 6-7 hafta şampiyon olacağız. Süper Lig’de mekan sahibi olarak geri döneceğiz. Şampiyonluk kutlamasının amacına uygun olarak düzenleneceğine olan inancım tamdır. Rekorlarla bu seneyi taçlandırmış ve bunun haklı eğlencesini yaşayacağız. Başkan olarak ricam sosyal mesafe ve diğer kurallara uyalım. Küçük bir olumsuz durum eğlencemize gölge düşürür. Ülkenin gündemine olumsuz bir şekilde gelmek istemeyiz. Belediye Derincespor’a Play-Off maçlarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri