TÜMSİAD’da  Semineri Yapıldı

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından “Gülümsemenin Büyüsü-Gülümsemenin İş Sonuçlarına Etkisi” konulu seminer programı düzenlendi. TÜMSİAD Gebze Şubesi’nin bu ay konuğu, Psikolog ve Eğitimci kimliğiyle tanınan Kutay Ürkmen’

Seminer programı TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Başkan Korkmaz, eğitim seminerlerini yıllık planlamalar doğrultusunda sürdürdüklerini, üyeleri için önem arz ettiğine inandıkları konularda, konusunun uzmanı eğitimcileri TÜMSİAD üyeleriyle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Psikolog Kutay Ürkmen, başarı için gerekli olan iletişim becerilerinin, iş dünyasında daha fazla önem arz etmekle birlikte, güler yüzlü çalışanlarla müşteri memnuniyetinin sağlanması hususunda belirgin bir yükselişin olduğunu söyledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri