‘Tüm Gebzelileri indirim çadırına davet ediyoruz’

Gebze Erzumlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Gıyasettin Çelikel, dernek olarak açtıkları indirim çadırına tüm Gebzelileri davet ettiklerini açıkladı.

Gebze Erzumlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’nun olduğu alanda 22 Aralık-6 Ocak tarihleri arasında devam edecek bir indirim fuarı açtı. Açılan fuarla ilgili olarak dün Gebze Erzumlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Gıyasettin Çelikel ve fuarın organizasyonu yapan firma yetkilileri basın toplantısı düzenledi. Dostlar Sofrasında düzenlenen toplantıya Gebze Erzumlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Gıyasettin Çelikel, Ajans 25 Bursa yetkilisi Gökhan Karabina ve fuarda yer alan çadır sahipleri katıldı.

Gebze’ye artı değer katar

Toplantıda bir konuşma yapan Gebze Erzumlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Gıyasettin Çelikel, “Dernek olarak yönetimimizle istişare ederek Gebze’de markaları ve yöresel ürünleri tanıtmak için 22 Aralık-6 Ocak tarihleri arasında devam edecek bir indirim fuarı açtık. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor şartlarda esnafımıza bir nebze olsun yardımımızın dokunmasını istedik. Bugün fuarımızın ikinci günü olmasına rağmen yoğun bir katılım var. Gebzelilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tür organizasyonların olması Gebze’ye artı değer katar. Bu tür organizasyonların devam etmesini dileriz.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

GÜNCEL Haberleri