Tavşantepe işi bitirdi

U-11 Ligi’nde heyecan sürüyor. C Grubu’nda bitime bir maç kala Tavşantepespor, şampiyonluğunu ilan etti. Kırmızı-Beyazlı ekip, en yakın rakibi Yeşilovaspor’u 5-0 yendi.

Yerel liglerde en küçük yaş grubu olan U-11 Ligi’nde artık son maçlar oynanıyor. 2011 doğumlu sporcuların yer aldığı ligde minik sporcuların mücadeleleri çok büyük bir keyifle izleniyor. Altyapısına çok büyük önem veren takımların yer aldığı C Grubu’nda Tavşantepespor ipi erken göğüsledi. Kırmızı-Beyazlı ekip, grubun bir diğer iddialı takımı Yeşilovaspor’u 5-0 yendi, son hafta öncesinde şampiyonluğunu garantiledi.

ÜÇ SAHADA HEYECAN VARDI

U-11 Ligi’nde önceki günde üç sahada oynanan maçlarla heyecan devam etti. Derbent Stadı’ndaki maçlarda Kartepe Fatih Sultan Mehmet, Uzunçiftlikspor’u 2-1 yendi. Derbentspor da Kartepe Belediyespor’a 4-0 üstünlük sağladı. Kavaklı Stadı’ndaki maçlarda ise Doğuşspor, Gölcük Karadenizspor’u 3-2, Ulaşlıspor da Kullarspor’u 5-2 yendi. Kullar 1975 Spor ise A.Yeniköy’ü mağlup etti. Derince’de ise Körfez İlçesi Birlik ve Tütünçiftlikspor galip geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri