Tarihi karar açıklanıyor!

Kocaeli Futbol İl Disiplin Kurulu; olaylı Arslanbey Gençlerbirliği- Hidropaks Tayfunspor maçıyla ilgili kararlarını bugün açıklayacak.

Bilindiği gibi Pazar günü Kartepe Arslanbey stadında oynanan ve Arslanbey’in 1-0 üstünlüğü sonuçlanan maçın ardından, Arslanbey taraftarları sahaya girmiş Arslanbey Gençlerbirliği’nin oyuncularıyla birlikte Tayfunspor’lu futbolculara acımasızca saldırmıştı. Kaleci Sefa’nın kaburgasının kırıldığı, 6 Tayfunspor’’lu oyuncununda hastaneye kaldırıldığı olayın ardından yetkililer Arslanbey’in en ağır cezaları alacağını açıklamıştı. 
Son yılların en büyük olaylarının yaşandığı maçın ardından Kocaeli gündeminin ilk sırasına oturan bu olaylardan sonra yetkililerin  nasıl kararlar alacağı merakla bekleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

SPOR Haberleri