İzmit Belediyesi’nin organize ettiği Spor Şurası büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Şuraya ilimiz ve ülkemiz adına önemli spor adamları katıldı
İzmit Belediyesi’nin öncülük ettiği ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün de katkıları ile Spor Şurası gerçekleştirildi. Yaklaşık 500 kulüp başkanı, üniversite ve lise öğrencilerinin katıldığı şura konuşmalar, panel ve 10’ar kişilik çalıştay konuşmaları ile sona erdi. Spor Şurasının sonunda gerçekleştirilen plaket takdimi ile sona erdi.
400’e yakın kulübümüz var
KASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli’nin spor faaliyetleri hakkında bilgi verdi; “Aldığım bu davetten ötürü öncelikle teşekkür ederim ve gelen misafirlere de teşekkür ederim. Sporun birlik ve beraberlik içinde olması için bu tür organizasyonlara ihtiyacımız var. İlimizde spor kulübü olarak çok önemli bir sayıya sahibiz. 400’ye yakın kulübümüz vardır. Son yıllarda en çok gelişen illerden biriyiz. Büyükşehir Belediyemize ve yerel yönetimlerimiz de katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bu organizasyonda herkes sorunları konuşup fikirler üretme çabasında olacak. Bu önemli organizasyonda da özellikle Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımız Ali Düşmez ve İzmit Belediye Başkanımız Nevzat Doğan’a teşekkür ederiz.” dedi.
İlimize faydalı olacak
Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar yaptığı konuşmada; “Sözlerime başlamadan önce şunları belirtmek isterim. Ben çok şanslı bir Gençlik Hizmetleri müdürüyüm. Yerel yönetimlerden belki de en fazla destek alan biziz. Sportif alan ilimize olan katkılar, aynı zamanda ülkemize de fayda sağlamaktır. 288 sporcumuz da milli takımda yer alarak bunu gösterdiler. Spora gönül veren herkesi saygı ile selamlıyorum. Sayın valimiz, Gençlik Hizmetleri müdürümüz ve en fazlada İzmit Belediye Başkanımızı saygı ile selamlıyorum. İnanıyorum ki bu spor şurası ilimize çok faydalı olacak. Ülke sporumuza da örnek olacağına inanıyorum.” dedi.